Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet ez? Egyik aukciós...

Hogy lehet ez? Egyik aukciós oldalon akarok venni lányomnak gumicsizmát, de az egyik eladónál az ajánlott levél 730 ft, a másiknál 530 ft.

Figyelt kérdés
Nekem pedig nem mindegy mennyi postaköltséget fizetek ki, vagy ez a csizma súlyától függ talán?
2010. ápr. 8. 14:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom 2kg-ig sima levélként számolják fel,és az nálunk (pár hete még) 530Ft volt...
2010. ápr. 8. 14:48
 2/10 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a 730 Ft-ért postázó felhasználó beleveszi a postaköltséget is.
2010. ápr. 8. 14:57
 3/10 anonim ***** válasza:
*csomagolási költséget a postaköltséget helyett...
2010. ápr. 8. 14:58
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia

Az első válaszolónak nincs teljesen igaza...2 kg méret függően sima levélbe mehet,viszont súly függvényébe eltérő a levél postaköltsége.

Nem sorolom fel az egészet,de itt a példa az eltérő postára:

500g-ig ajánlottan 530 ft

750g-ig ajánlottan 730 ft.

2010. ápr. 8. 15:00
 5/10 anonim ***** válasza:

nem tudom hányas méretűt keresel, de egy cipő vagy egy gyerekcsizma eljön 530 as postában hacsak nincs extra vastagon csomagolva...

Tudom mert sokszor adok fel cipőcskét, csizmát.

2010. ápr. 8. 15:04
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat! 20-as csizmát keresek, és egyik sem bélelt szóval még az sem lehet különbség.
2010. ápr. 8. 15:07
 7/10 anonim ***** válasza:
most hallottam h az ilyen helyeken lehet alkudni, szerintem kérdezd meg h nem menne e olcsóbban, én most vettem egy bőrszandit annak 530 volt az ára, de 500ért már jön, szerintem a gumicsizmi sem nehezebb, lehet h az eladó tudja rosszul,nem rosszszándékú
2010. ápr. 8. 15:28
 8/10 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy az egyik eladó csak a csizmát mérte, a másik pedig már a csomagolással együtt.

Én mindíg a csomagolt súlyt írom és mellé a postai díjszabást, hogy utána is tudjanak nézni.

2010. ápr. 8. 16:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is most vettem egy 20-as gumicsizmát TeszVesz-en. 530ft-ért jön. Üzenj a 730-asnak, hogy jön az olcsóbban is. Azután ha adja adja, ha nem akkor nem:)

2010. ápr. 8. 21:19
 10/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi hogy válaszoltatok! Na közben megvettem azt amelyiknél a postaköltség olcsóbb volt, így jobban jöttem ki árban, 800 ft-ért vettem a lányomnak a csizmát.

2010. ápr. 9. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!