Férjemneve is F betűvel kezdődik meg az enyém is. Arra gondoltunk hogy legyen gyerekeink neve is f betűvel kezdődő de nem szeretnénk ugxanazt mint a férjemnek (Ferenc). Nézegettünk neveket és megtetszett a Flavián név. Véleményeteket szeretnénk kérni hogy mi lenne az első benyomás a név hallattán vagy nagyon hülyén hangzik-e. Köszönjük a válaszokat!
Nagyon ronda és van valami hasonló nevű rákgyógyszer, vagy vitamin. Egyből az jut róla eszembe.
2016. máj. 4. 21:40
2/13 anonim válasza:
Bocs, de rettentően hülyén hangzik.
2016. máj. 4. 21:42
3/13 anonim válasza:
Nekem a flamingó vagy egy vitamin ugrik be róla, úgyhogy nekem nem igazán tetszik.
2016. máj. 4. 21:53
4/13 anonim válasza:
Nem tudom, olyan férfiatlan...
Legyen Félix vagy Flórián, azok is elég ritkák.
2016. máj. 4. 21:55
5/13 anonim válasza:
Csatlakozom az előzőhöz a Flóriánnal.Nekem amúgyis tetszik az a nèv, viszont a Flavián szerintem hülyén hangzik.A Fèlixről meg a macska jut eszembe meg a kisebbségben is gyakori név..
2016. máj. 4. 21:57
6/13 anonim válasza:
4-es voltam.
Még a Fábián és a Farkas az, ami nekem vállalható F betűsből. Pedig nem vagyok a ritka nevek ellen, tényleg, de a Flavián valahogy nagyon nem jön be.
De nézd a jó oldalát: ha senkinek nem tetszik, tutira egyedi lesz vele a fiatok! :D
2016. máj. 4. 22:08
7/13 anonim válasza:
nem tetszik, de azért nem, mert ismeros meg Flavia..és no.
2016. máj. 4. 22:25
8/13 anonim válasza:
Nekem az jutott eszembe hogy olyan mint a Fábián és a Flórián keveréke. Nekem azok se tetszenek úgyhogy ezt sem adnám, de lehet hogy mivel azok gyakoribbak sokszor kevernék össze velük.
Ami nekem F betűvel tetszik az a Félix, annak legalább van értelmes jelentése is.
2016. máj. 4. 22:34
9/13 anonim válasza:
Legyen Flórián annak pont ma van a névnapja. Szerintem sokkal jobb mint a Flavián.
2016. máj. 4. 22:46
10/13 anonim válasza:
a Flaviánról a f.lavinra asszociálok... nem jó.
Persze nektek kell, hogy tetsszen. de van sok már szép név is F-fel.
pl Fábián, Flórián, Ferdinánd (! méltatlanul mellőzött, nagyon szép, és jól becézhető név),
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!