Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tesztek textil pelenkát a...

Tesztek textil pelenkát a baba feje alá a kiságyban?

Figyelt kérdés
Mindig attól félek, hogy begyűri a szájába és megfullad, de ha nem teszek meg összebukja-nyálazza a lepedőt minden nap. Ti tesztek?
2016. máj. 4. 20:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Én teszek az egy hónapos alá, elég bukós. Első gyerekem alá is tettem, de csak míg bukós volt, mire már mozgolódott elmúlt a bukás, akkor már nem tettem.
2016. máj. 4. 20:07
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem teszek. Hason altatom és nem mertem sokáig. A textilpelus meg nem számít nála, már most ritkán de ha bukik, akkor azt a mennyiséget nem fogja fel a pelus. Korábban ígyis úgyis naponta cseréltem a lepedőt ha volt rajta pelus ha nem.

Mostanság szoktam neki adni aludni nappal, néha ráfekszik. De a lábánál van a kiságy rácsán, érte is szokott menni.

A szájába még nem dugta be. :) max az ínyét dörzsöli vele majd kiveszi.

2016. máj. 4. 20:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Az elején, amíg rá nem jöttem, hogy refluxos babánál egy textilpelenka szart sem ér, tettem. Utána textil pelenkázó-alátét volt a feje alatt.
2016. máj. 4. 20:10
 4/10 anonim ***** válasza:
Én még mindig teszek, 6 hónapos múlt. 120x60-as a kiságy, van olyan textilpelus, amit félbehajtva két oldalt be lehet szépen tűrni. Szóval szélesebb, mint 60 centi.
2016. máj. 4. 20:11
 5/10 anonim ***** válasza:

Egy időben én is tettem pelenkázó alátétet de addig gyűrte amíg ki nem szedte a feje alól. De 1-2 hónaposan még bejött nagyon.

2-es

2016. máj. 4. 20:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Én a matrac két oldalán le tudtam gyűrni hogy fix maradjon.de ujabban már nagypárnahuzatot hajtok alá mert azt melyebben be lehet hajtani a matrac ala
2016. máj. 4. 20:23
 7/10 anonim ***** válasza:

Én az első két gyereknél tettem, amíg kb. 3-4 hónaposak nem lettek, és nem gyűrték össze teljesen. (Az első gyerekem nagyon bukós volt, és praktikus volt csak azt cserélni.

A harmadik gyerekem arcán óriási piros foltok voltak, kb. 4 napos lehetett, mire rájöttem, hogy túl érdes neki a pelenka.

Hason aludt, és jobbra-balra átfordította a fejét első naptól, viszont csak annyira tudta megemelni, hogy közben végig súrolta a pelenkát.

Tettem egy kísérletet, kicseréltem a férjem egyik pamut pólójára, és egy nap alatt elmúltak a piros foltok.

Onnantól 3-4 pólót begyűjtöttem, és egészen sokáig tudtuk használni, mert két oldalt be tudtam gyűrni a matrac alá is. Azok voltak a "hányó pólók". :)

Vicces, mert ma is megvan még egy-kettő belőlük (már 4 éves a kicsi)...

2016. máj. 4. 21:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem, már születésétõl forgatta a fejét és csak hason aludt el, na meg a kezével is felgyūrte. Egy lepedõjét hajtom ketté, és ezt rakom alá úgy, hogy még a teste alatt is van egy részen és a matrac alá begyūröm.
2016. máj. 4. 22:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen, és kétoldalt betűröm a matrac alá, úgyhogy általában a helyén marad. Csak akkor szokott kijönni, amikor felemelem a babát, és közben rámarkol a pelusra :D
2016. máj. 5. 08:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Mindhárom feje alá tettem/teszek.2 oldalt begyűröm a matrac alá,nem szokta felgyűrni.
2016. máj. 5. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!