Tesztek textil pelenkát a baba feje alá a kiságyban?
Nem teszek. Hason altatom és nem mertem sokáig. A textilpelus meg nem számít nála, már most ritkán de ha bukik, akkor azt a mennyiséget nem fogja fel a pelus. Korábban ígyis úgyis naponta cseréltem a lepedőt ha volt rajta pelus ha nem.
Mostanság szoktam neki adni aludni nappal, néha ráfekszik. De a lábánál van a kiságy rácsán, érte is szokott menni.
A szájába még nem dugta be. :) max az ínyét dörzsöli vele majd kiveszi.
Egy időben én is tettem pelenkázó alátétet de addig gyűrte amíg ki nem szedte a feje alól. De 1-2 hónaposan még bejött nagyon.
2-es
Én az első két gyereknél tettem, amíg kb. 3-4 hónaposak nem lettek, és nem gyűrték össze teljesen. (Az első gyerekem nagyon bukós volt, és praktikus volt csak azt cserélni.
A harmadik gyerekem arcán óriási piros foltok voltak, kb. 4 napos lehetett, mire rájöttem, hogy túl érdes neki a pelenka.
Hason aludt, és jobbra-balra átfordította a fejét első naptól, viszont csak annyira tudta megemelni, hogy közben végig súrolta a pelenkát.
Tettem egy kísérletet, kicseréltem a férjem egyik pamut pólójára, és egy nap alatt elmúltak a piros foltok.
Onnantól 3-4 pólót begyűjtöttem, és egészen sokáig tudtuk használni, mert két oldalt be tudtam gyűrni a matrac alá is. Azok voltak a "hányó pólók". :)
Vicces, mert ma is megvan még egy-kettő belőlük (már 4 éves a kicsi)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!