Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Missed ab után mennyi idővel...

Missed ab után mennyi idővel ajánlott a házasélet elkezdése? És kontrollra mikor kell menni?

Figyelt kérdés
Az én orvosom 6 hetes kontrollt mondott, és 2 hét múlva már lehet házaséletet élni. Ismerősöktől teljesen más dolgokat hallottam.
2010. ápr. 8. 13:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Sajnálom...

Nekem is 6 hét volt a kontroll, és 3 hetet kellett kivárnunk az összebújással.Amiből 2 lett, de nem okozott problémát.Szerintem hallgass az orvosodra.Sok dologtól függ, mennyi idős volt a terhesség, hogy viseli a szervezeted stb...Minél előbbi gyógyulást kivánok!

2010. ápr. 8. 13:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

minden orvos mást mond :(

a mi esetünkben. 6 hét no szex és ülőfürdő, 4 hét múlva kontroll.

3 hónap után újrapróbálkozás.

2010. ápr. 8. 13:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, minden orvos mást mond. Nekünk az újabb próbálkozásra legalább 1/2 évet mondott. Olyan iszonyat hosszúnak tűnik az az idő. :(
2010. ápr. 8. 14:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

1. vagyok.

Igen, tudom mit érzel, de hidd el nagyon gyorsan el fog repülni az a 5-6 hónap.Addig is kapd össze magad, vizsgáltasd ki, hogy esetleg nincs-e valami gyulladás a szervezetedben.Mi is ezt tettük.És lám a 6. hónapban már jött is a babó.Nagyon sok erőt, kitartást kivánok, és azt, hogy a lehető leghamarabb ismét pocakos légy!!!

2010. ápr. 8. 15:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
ajánlott c vitamin és e vitamin szedése, hogy a méh minél hamarabb regenerálódjon.
2010. ápr. 8. 15:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem is 6 hetes kontrollt mondott a doki, és 2 hét után bújhattunk össze először. Innentől engedélyezte a doki a tornát is, ami nekem nagyon jót tett lelkileg...

E vitamint, C vitamint, méhpempőt, és Gravidát szedtem 3 hónapig. Utána elkezdtünk próbálkozni, és a 3. hónapban, tehát 6,5 hónappal a műtét után jött a bébi.

Kitartás!

32 hetes kismama

2010. ápr. 8. 17:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én orvosom 2htet mondott a szexre és a kontrolla is akkor kellett menni.
2010. ápr. 8. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!