Missed ab után mennyi idővel ajánlott a házasélet elkezdése? És kontrollra mikor kell menni?
Szia!
Sajnálom...
Nekem is 6 hét volt a kontroll, és 3 hetet kellett kivárnunk az összebújással.Amiből 2 lett, de nem okozott problémát.Szerintem hallgass az orvosodra.Sok dologtól függ, mennyi idős volt a terhesség, hogy viseli a szervezeted stb...Minél előbbi gyógyulást kivánok!
minden orvos mást mond :(
a mi esetünkben. 6 hét no szex és ülőfürdő, 4 hét múlva kontroll.
3 hónap után újrapróbálkozás.
1. vagyok.
Igen, tudom mit érzel, de hidd el nagyon gyorsan el fog repülni az a 5-6 hónap.Addig is kapd össze magad, vizsgáltasd ki, hogy esetleg nincs-e valami gyulladás a szervezetedben.Mi is ezt tettük.És lám a 6. hónapban már jött is a babó.Nagyon sok erőt, kitartást kivánok, és azt, hogy a lehető leghamarabb ismét pocakos légy!!!
Nekem is 6 hetes kontrollt mondott a doki, és 2 hét után bújhattunk össze először. Innentől engedélyezte a doki a tornát is, ami nekem nagyon jót tett lelkileg...
E vitamint, C vitamint, méhpempőt, és Gravidát szedtem 3 hónapig. Utána elkezdtünk próbálkozni, és a 3. hónapban, tehát 6,5 hónappal a műtét után jött a bébi.
Kitartás!
32 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!