Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tehetek hogy ne rettegjek...

Mit tehetek hogy ne rettegjek egy újabb terhességtől?

Figyelt kérdés

nagyon szeretnénk férjemmel kisbabát,de sajnos már háromszor elvetéltem.kiderült a baj is,szedem rá a bogyót és rendben van. másfél év után végre az orvosom azt mondta lehet nyugodtan próbálkozni:) olyan boldog vagyok,de viszont rettegek,mi lesz ha megint nem sikerül?nagyon félek!

aki sajnos hasonló kép járt,hogy csináltátok végig hogy sikerült le küzdeni ezt a rettegést?

2010. ápr. 8. 11:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Csakis a pozitív gondolkodás, hozzáállás segíthet a félelem legyőzésében. Szorítok, hogy minden jól alakuljon!

Esetleg kérdezd meg a dokidat, hogy esetedben segíthet-e, ha a terhesség kimutatásától kezdve Duphaston-t vagy más terhességmegtartó gyógyszert szedsz a 12-14. hétig (nálam ez bevált, bár nekem csak egy vetélésem volt).

2010. ápr. 8. 15:33
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer volt vetélésem, azután rögötn kiderült a baj, a pajzsmirigyem alulműködik... Fél év alatt helyreállt az érték, és mi is próbálkozhattunk. Bennem is volt félelem, de a jó oldalát néztem, kiderült a baj!! Ami kezelve lett, és van is! Rögtön a pozitív teszt napján mentem Utrogestanért is, biztos, ami biztos, rásegítésnek... Szedtem a folsavat, és a terhesvitamint, nem voltam vérszegény, stb, egyszóval megettem mindent, ami tőlem telik!!! Ez a lényeg, a többi a baba és a Jóisten dolga, amibe én nem tudok beleszólni!

Így fogtam fel, és belevágtunk. Megérte, most 32 hetes vagyok, és minden este megállok a leendő ágyacskája felett, és alig várom, hogy már benne legyen... :)

Nektek is sikerülni fog! Csak merni kell!!

32 hetes mamó

2010. ápr. 8. 17:25
 3/9 anonim ***** válasza:
nem megettem, hanem megTettem... :S :)
2010. ápr. 8. 17:26
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat,örülök hogy van már babátok!nekem is pajzsmirigy alul működésem van arra szedek gyogyit!remélem már én is beállhatok az édesanyák közé!!
2010. ápr. 8. 22:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha ezt a problémát megoldották nálad, nincs akadálya a babának. Szorítok!
2010. ápr. 9. 07:58
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi aranyos vagy:)biztos nem lesz már baj.igyekszem pozitív lenni!
2010. ápr. 9. 12:16
 7/9 anonim ***** válasza:

2.-3. vagyok! Hát akkor pláne bátorság!!! 1-2 között legyen a TSH, akkor minden OK lesz!! Az első trimeszterben emeld az adagot, akármekkora is, 0,1-1 közötti legyen!

Sok orvos ehhez nem ért, higyj nekem, és tartsd be!!!

www.konzilium.hu oldalon osk jó infó van, és ott van Solymosi doki emailcíme is, neki bármikor írhatsz, ő segített nekem is... Tőle tudom ezeket a határértékeket! Mert azok, amiket a mezei dokik tudnak, meg ami a laborpapíron van, az NEM kismamákra vonatkozik!!

Remélem, jó kezekben vagy, és nem lesz semmi baj!!

2010. ápr. 10. 23:11
 8/9 A kérdező kommentje:

de jó,köszi! nekem 0,44 a TSH!akkor az jó!:)

szerencsére jó kezekben vagyok Pestre járok a Szentkirály utcába Dr. Békési Gáborhoz!

2010. ápr. 11. 15:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Az tényleg nagyon jó TSH, úgyhogy hajrá!!! :)) Drukk nektek!

3.

2010. ápr. 12. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!