Mit gondoltok a Bertalan keresztnévről?
Figyelt kérdés
Eléggé megosztó véleményeket kapunk, sokan furcsának tartják.2016. máj. 2. 20:39
12/19 anonim válasza:
Nekem tetszik, nálunk is fent volt a listán, de végül Boldizsár lett a nagyfiunk.
13/19 anonim válasza:
Ez lett volna a fiunevunk:) ahol felnottem,ott teljesen normalis mondhatni atlagos nev,manapsag nem adjak.Meg a Bernat volt eselyes,engem nem zavar egyik beceneve sem.Gyerekkent Berti,felnottkent pedig kelloen komoly es ferfias.Szerintem.
14/19 anonim válasza:
nekem tetszik. én ezeket a mosatni divat neveket találom borzalmasnak,- Kevin, Dominik, Zétény, Noel......minden 3. kisfiut igy hivnak.
15/19 anonim válasza:
Nálunk listás volt, tetszik is, becézve is, de ez a fosztóképző nálunk is döntő volt, nem volt így az igazi.
16/19 anonim válasza:
Barátnőmék kutyáját hívják Bertalannak, amúgy nagyon aranyos kutya, de nyilván ettől nehéz elvonatkoztatni, pedig nagyon rendben van a név egyébként.
17/19 anonim válasza:
A mi kutyánk is Bertalan volt gyerekkoromban. Berci.
Én pont ezért szeretem ezt a nevet, bár ez így fura indok. Saját gyerekemnek nem adnám, de másét nem furcsállnám, hanem pont pozitívan érintene.
(A macskánk Luca volt, ezért szeretem a Luca nevet is.)
18/19 anonim válasza:
Aranyos. Csak a Berci becézésről mindjárt a kutyánk ugrik be. Őt Bercinek hívjuk.
19/19 anonim válasza:
Szerintem jó név.És nem a Berci az egyetlen becézése, kedves emberek!
Bertinek, Bercusnak is lehet becézni, amik szerintem nem vészesek. A Bercus lég kicsinyítő képző mondjuk, azt a szülőknek meghagyom ,de a Berti másoknál is megállja a helyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!