21/35 anonim válasza:
Egy párat már leírtak itt a vègén, de még ami eszembe jutott: Európa, Edda..
22/35 Betu válasza:
Kinek mi tetszik. Azért mert màs az izlésünk màr le lettem pontozva!😁Köszönöm! Tök jó fejek vannak itt!
23/35 Betu válasza:
Ja és nem egy hétköznapi neve van a pàromnak ami a vezetéknevet illeti. Ennyit erről!
24/35 anonim válasza:
Flamma, Fiamma - a Fiametta ellenben szerintem gyönyörű (bár lányomnak nem adnám itthon)
Keve, Cseke, Vérbulcsú (váhhh)...
25/35 anonim válasza:
2es vagyok. Jó, örülök hogy neked az tetszett. Neked jogod volt azt adni, nekem meg jogom van ahhoz hogy ne tetsszen a név nem igaz? Én meg inkább nevezném Jánosnak mint Benettnek, nekem nem tetszenek a divatnevek. És tök mindegy hogy Amerikai vagy Angolszász, magyar gyereknek cikinek tartom, ezért nem is fog ilyen nevet kapni az enyém. Neked meg nagy valószínűséggel az nem tetszik, ami nekem.
26/35 anonim válasza:
Odin, Nátán, Nauzika, Orion, Szellő: ilyen nevű gyerekeket ismerek nem hétköznapi névvel.
(Én a hagyományos nevek mellett teszem le a voksom, de a Fédra pl. kifejezetten tetszik)
27/35 anonim válasza:
Holda, Evolet, Evódia, Geminián.
28/35 anonim válasza:
Jajj 24es a Vérbulcsú ténxleg :D a fràsz tör ki tőle :D
29/35 anonim válasza:
Ú, ez hosszú lesz. :)
Móka, Karion, Küllikki, Bonaventúra, Jukundusz, Davina, Csendike, Evolet, Pompília, Zsülien
A legutóbbiban az lepett meg a legjobban, hogy férfi név...
30/35 A kérdező kommentje:
"gyönyörű" nevek 😂😂😂 köszönöm a válaszokat
2016. ápr. 29. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!