Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Utalom magam amiert igy...

Utalom magam amiert igy erzek. Volt valaki igy?

Figyelt kérdés

Kisfiam 9 hetes a nagyobb 2,5 eves. A nagyobbal megkinlodtuk az elso 3 honapot,legalabbis ugy gondoltuk,de a mostanihoz viszonyitva nem is volt olyan rossz. A pici borzaszto hasfajos,a dokik nem tudjak eldonteni hogy reflux,tejerzekenyseg vagy mi van vele. Minden etetes egy remalom. Az estek,hajnalok borzalmasak,most is masfel oraja ringatom,hogy aludjon el kaja utan. Napkozben is sokat kell ringatni tornaztatni es megszakad a szivem amilyen szomoru szemekkel a nagyobb nez ram,mert nem tudok jatszani vele. Se ejjelem se nappalom,faradt vagyok,ideges a nagyobbal es a picivel is. Ugy erzem megorulok mikor sir,hogy nem kepes elaludni vegre,mert szedelgek a faradtsagtol,lefekudnek. Aztan rogton iszonyu buntudatom van,hogy szerencsetlen nem tehet rola,hogy faj neki,neki a legrosszabb,hogy lehetek ilyen szemet hogy haragszom ra e miatt.

Tervezett baba volt megis neha ugy erzek minek kellett ez nekem megint. Szeretem,imadom es rohadtul erzem magam hogy neha igy erzek,mintha bannam hogy van.

Parom probal segiteni de igazan o sem tud mit tenni. Hiaba ringatja o,nem tudok aludni ha hallom hogy sir.

2016. ápr. 27. 00:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nagyon sokan vagyunk igy.

Megprobaltad amit meg lehet ? Espumisan, Infacol, komeny tea, grip viz , neked dieta?

3-4 honaposan elmulik a hasfajas.

Nekem 10 honaposom van es par hete ejjel fel orankent kel!! Nappal sem alszik, max 30 percet rajtam. Teljesen kivagyok, kb 2 orat alszok / ejszaka hetek ota.

Nalunk a ferjem sem segit egyaltalan.

2016. ápr. 27. 01:12
 2/12 anonim ***** válasza:
Szia nyugalom elsősorban. Jó anya vagy .. Tudod miért ? Mert bűntudatod van és nem hagyod sírni. Ugyanez volt nálunk nekünk a Biogaia használt. Most 7 hos a lányom. Barátnőm hasfájás miatt a 7 hetes babájának vizezet baracklevet adott ok is szenvedtek gasztron mindenhol voltak ahol találgattak. Anyatejes vagy tapis ? Ha anyatej akkor próbáld te teljes méretekben elhagyni a tejtermékeket 2 hét után van változás ebben. A lényeg bármit csinálsz jól csinálod.
2016. ápr. 27. 04:41
 3/12 anonim ***** válasza:
Próbáltad magadra kötni a picit? Nekünk most 3 hetesca második, elkezdődött már a hasfájás, tiszta idegbaj, de ha beteszem hordozóba (Bondolino) abbahagyja a sírást azonnal, elalszik, ha álmos és korlátozottan, de tudok foglalkozni a nagyobbal. Esetleg próbáld ki, ha még nem tetted. Kitartást!
2016. ápr. 27. 05:29
 4/12 A kérdező kommentje:

Tapszeres,ez a 4. fajta amit probalunk. Espumisan,grape water,Biogaia nem hasznalt. Magamra kotni meg nem probaltam.

Meg az van hatra hogy egy teljesen tejmentes tapit kiprobaljunk.

2016. ápr. 27. 06:33
 5/12 A kérdező kommentje:
Kulfoldon elunk,itt az orvosi rendszer egy vicc. Az altalanos haziorvoshoz kell menni eloszor,akinek a hozzaertesenel meg az enyem is nagyobb. Miutan ket honap utan rajott hogy o nem tudja megoldani a helyzetet beutalt gyerekorvoshoz ahova hat het mig idopontot kapunk. Agyrem. Addigra tobb mint harom honapos lesz es remelem ez mar csak egy rossz emlek lesz. Sajnos nekem kell kikiserleteznem hogy mi lesz a jo.
2016. ápr. 27. 06:48
 6/12 anonim ***** válasza:
Magánrendelés nincs ott?
2016. ápr. 27. 07:22
 7/12 anonim ***** válasza:
Hasfajasra mi is mindent kiprobaltunk. Nekunk a Biogaia segített. Esetleg Colief csepp? Ismeros egyebkent a szitu, ugyanigy ereztem magam, nagyon kemeny időszak volt. Mara van egy eletvidam felevesunk!
2016. ápr. 27. 08:19
 8/12 anonim ***** válasza:
Hasfájáson sajnos csak az idő segít. Mi is minden létező dolgot kipróbáltunk anno, 4 hónaposan mintha elvágták volna. Kitartás, mást úgyse nagyon tudsz csinálni.
2016. ápr. 27. 08:40
 9/12 anonim ***** válasza:
Ez igaz, hogy a hasfájáson csak az idő segít, de lehet enyhíteni. Tejtermékek elhagyása és kendőzés. Ezek mind segítenek. Könnyebbé teszik a mindennapokat. Ezt a kezdeti időszakot túl kell élni, nagyon kemény egy hasfájós babával, van akinél durvább mint a dackorszak. Tarts ki!
2016. ápr. 27. 09:31
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia, az én kisfiamnál a Lactase Comfort csepp segített, bár ő anyatejes, és ennyire nem volt durva a helyzet... De esetleg próbáld ki.

Laktóz lebontásában segít, nem feltétlenül laktózérzékeny ettől még a gyerek, csak "kell egy kis segítség az enzimjeinek". Így mondta a gyerekorvosunk, és igaza lett, 2 hét után fokozatosan el is hagytuk.

2016. ápr. 27. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!