Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg jobban kellett volna...

Tényleg jobban kellett volna figyelnem a babaholmikra? (Anyós-sógornő kérdés)

Figyelt kérdés

Van egy csudálatos sógornőm, a férjem húga. Mivel a házunk elég nagy, és az alsó szint teljesen kihasználatlan, megengedtük neki, hogy a kisfia (4 éves) babakori cuccait itt tartsa. Babakocsi, babaruhák, ágyneműk, stb. Mivel újra kisbabát vár, tegnap eljött, hogy elvigye a cuccokat, mire kirobbant a botrány. (Tudni kell, amiket ide hozott, én mindent úgy is hagytam… Ami zsákban volt, azt zsákban, ami le volt takarva, azt úgy.)

Hogy hogy képzeltem én, hogy zsákban tartom a babaruháit és az ágyneműket?!

Hát mondom, mégis hogy kellett volna?

Kiderült, hogy úgy gondolta, hogy veszünk oda lentre egy szekrényt (vagy kettőt, a mennyiségből ítélve…), és én abba majd szépen bepakolom a ruhákat.

Aztán jött, hogy ezek ki sincsenek mosva! És hogy én micsoda egy igénytelen, gusztustalan nő vagyok, hogy az ő drága pénzen vett babaruháit nem mostam és vasaltam legalább havonta egyszer. És a babakocsiját sem tartottam rendben, hát csak le van takarva, biztos meg is büdösödött… Nagyon csúnya dolgokat vágott a fejemhez, többek között azt, hogy ő ezeket a megrohadt vackokat nem fogja a kisbabájára adni, és most kénytelen újakat venni, amit igenis kifizettet felem.

Este pedig felhívott az anyósom, akitől megkaptam ugyanezt, mire lecsaptam rá a telefont. Erre a férjem hívta fel, és annyira összeveszett vele, hogy kijelentette, őt aztán fel ne merje köszönteni anyák napján, és pünkösdkor sem akar látni minket…

Ezen a férjem annyira berágott, hogy lement, és az összes itt lévő babaholmit fogta, és kivágta az udvarra a kuka mellé. (Én pedig megtapsoltam, ezt nem fogom tagadni.)

Úgy érzem, én nem vagyok hibás semmiben, de azért maradt bennem egy kis kétely. Szerintetek mit kellett volna tennem? Tényleg jobban kellett volna figyelnem/vigyáznom azokra a holmikra?

Mert őszintén szólva pofátlanságnak tartom, hogy kihasználták a jóindulatunkat, itt tartották a cuccaikat – és akkor ezek után még én fordítsak gondot arra, amit ő talán már soha nem is fog használni?

2016. ápr. 22. 09:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és eszetekbe se jusson kifizetni az újonnan vett ruhákat!

Amúgy mit mondtál neki, amikor letámadott?

Azért én megmondtam volna neki, hogy nem vagyok a házvezető nője, tárolást vállaltam, semmi egyebet.

10-es voltam.

2016. ápr. 22. 11:16
 12/16 Vilcsianyuja ***** válasza:
85%
Én nem is hiszem el, hogy ez megtörténhet valakivel. Hogy neked kellett volna bútort venni annak a ruhának, amit ő is csak valami sufniban tartott tartott volna évekig? Meg neked kimosni őket? Valami másért haragudott rád, és ez volt az ürügy, amin beléd marhatott, mást nem igazán tudok elképzelni. Anyós szintén. Ezentúl szóba se állnék velük, de a cuccokat tényleg vissza kéne nekik adni, szerintem ez csak műbalhé volt, hidd el, vissza fogják követelni mind egy szálig.
2016. ápr. 22. 11:40
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

elmondod hogy te nem a csicskája vagy, örüljön, hogy ott tárolhatta többet ne is tároljon ott semmit.

anyósodnak meg szépen meg lehet mondani, hogy állítsa le magát, de párod szépen helyretette

2016. ápr. 22. 11:42
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

En a kezebe adtam volna a zsakokat, es a fejehez vagtam volna,hogy a babaholmik tarolasara kertek meg, nem pedig a gondozasukra. Legkozelebb sziveskedjen jobban kifejezni magat, mert ebben az esetben fel sem vallaltam volna, hogy "vigyazok ra". Es kulonben is szalljon le a foldre, most is ki lehet mosni es vasalni, nem lenne semmi baja, viszont a hozzaallasaval kezdjen valamit.

Ezutan nem is beszelnek vele egydarabig (ameddig elnezes nem ker)

2016. ápr. 22. 11:59
 15/16 anonim ***** válasza:
77%
Kiosztottam volna majd ugyanígy kiraktam volna a cuccait az ajtó elé vigye ahova akarja,sőt lehet képen is törlöm ha rondán mer velem beszélni...
2016. ápr. 22. 13:21
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én csak egy vmit fűznék hozzá: Végre egy tökös férj!!! :)
2016. ápr. 22. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!