Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyed? Vajon mennyi lesz így?

Gyed? Vajon mennyi lesz így?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

6 hetes kismama vagyok. Májusban fogok szülni.

És mivel elég stersszes a munkahelyem ezért nem szeretnék, decembertől dolgozni.

Viszont nem tudom hogy így mennyi lesz a gyedem.

A gyed számolásánál az utolsó 6 havi jövedelmement nézik? Tehát ha elmegyek táppénzre akkor az alapján fogják számolni?

2008. szept. 23. 14:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Asszem úgy van, hogy a szülést megelőző év átlagát nézik.

Ha jól tudom.

2008. szept. 23. 14:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, a tavalyi év átlagának a 70%a.max 90valahányezer.
2008. szept. 23. 14:24
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Akkor ez rám nézve jó hír :-)

Mert akkor a 2008-as ( egész évet ) fogják nekem figyelembe venni tehát nem fog bezavarni hogy ha én decembertől állományban leszek :-)

Sajnos tényleg stresszes a munkám és nem szeretném ha e miatt baj lenne a terhességemmel...

2008. szept. 23. 14:37
 4/4 anonim ***** válasza:

A szülést megelőző év átlaga az nem a szülés előtti 12 hónap/12? De én egyébként úgy tudom, hogy a táppénzt nem veszik figyelembe, illetve a táppénzes hónapok számát sem.

De egy-két link hozzá:

[link]

[link]

2008. szept. 23. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!