Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha már mögötted lenne jópár...

Ha már mögötted lenne jópár sikertelen lombik, meddig folytatnád? Mi lenne az a pont, amikor eleged van és mit tennél: belenyugodnál gyerek nélkül, vagy örökbefogadnál?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 21. 15:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Mi 6 évet vártunk a babánkra, végül lombikra nem került sor, inszeminációval sikerült. Mi akkor azt beszéltük meg a férjemmel, hogy addig próbálkozunk, amíg a korom engedi, ha nem sikerül, akkor örökbe fogadunk.

(Azt nem tudom, hogy változott-e volna a véleményem, ha megtapasztalom, hogy milyen a lombik, mert nyilván sokkal megterhelőbb, mint az inszemináció.)

2016. ápr. 21. 16:46
 12/24 anonim ***** válasza:
91%

Én hormon pótlás és néhány inszem sikertelensége (megfogant, de elment vagy fejlődési rendellenessége volt) után hagytam abba. Akkor, amikor úgy éreztem erről szól az életem, miközben ráment a kapcsolatom (időre szex), a munkám (az állandó ezen nyűglődés miatt) a testem és a lelkem.

Mivel élettársiban éltem nem volt lehetőségem az örökbefogadásra. Azóta eltelt 10 év és kialakítottam egy életet - gyerek nélkül.

2016. ápr. 21. 17:32
 13/24 anonim ***** válasza:
Amíg a tb-nkből telik, de nem a pénz miatt, az én terhesgondozásom és szülésem iszonyt pénzeket vitt el sajnos. Csak az egy ésszerű határvonal lenne számomra.
2016. ápr. 21. 18:31
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

11 év és 7 sikertelen lombik után mi eldöntöttük, hogy augusztusban elindítjuk az örökbefogadást. Közben lesz még 1 fagyis beültetés és 1 teljes lombik. Hát majd meglátjuk hogyan alakul.

Engem már egyre jobban megvisel a sok hormon :(

2016. ápr. 21. 21:56
 15/24 anonim ***** válasza:
61%

Ez nagyban függene attól is,hogy hogy reagálnék a hormonokra. Van ismerős, akinek meg sem kottyan, van,aki 15 kg-ot hízott mindkét alkalommal, és sajnos van,akinek mellrákja lett.

De úgy gondolom, hogy nagyon max. 3-ig mennénk el.

Örökbefogadást egyáltalán nem utasítom el, szerintem belemennénk.

2016. ápr. 22. 03:33
 16/24 anonim ***** válasza:

3 sikertelen inszem és 2 sikertelen lombik után most pihenőt tartok, mert nagyon megviseltek lelkileg.

Nyáron még egy lombikot bevállalok, utána meglátom hogyan alakul.

Férjem elzárkózik az örökbefogadástól, én kezdem magam hozzászoktatni a gondolathoz, hogy nem lesz gyerekünk.

2016. ápr. 22. 11:12
 17/24 anonim ***** válasza:
Mi pont a másik véglet vagyunk! Nem próbálkozunk se inszemmel, se lombikkal, hanem benyújtottuk az örökbefogadásra a jelentkezésünk! Már több, mint egy éve várjuk a mi kis csodánkat! :)
2016. ápr. 26. 13:04
 18/24 anonim ***** válasza:
próbálkoznék petesejt donorral is meg embrió donorral is mielőtt lemondanék a dologról.ezeket próbáltad?
2016. ápr. 27. 16:14
 19/24 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

A próbálkozóknak szorítok.

Sajnos petesejtdonor sem megy, nincs megfelelő rokon. De nem is az a gond, a beültetés után nem tapad meg.

2016. máj. 1. 18:43
 20/24 anonim ***** válasza:

Végignézték az összes lehetőséget ami miatt gond lehet? Hormonszint, Chlamydia vizsgálat, genetika?

Nekem annakidején -bár közel 12-13 évig jártam 3-4 orvosnál nem csináltak meg mindent, mint később kiderült (pedig meddőségi centrumban is voltam).

Amit nem írtam le elsőre: mai napig hiányérzetem van. Ha el tudod fogadni, hogy ne saját véred legyen az a gyerek akkor inkább fogadj örökbe, mert lehet, soha nem fogsz belenyugodni abba, hogy semmilyen gyereked nincs.

12. voltam

2016. máj. 2. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!