Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet valami baja az öcsémnak...

Lehet valami baja az öcsémnak attól hogy leejtettem?

Figyelt kérdés
Amíg anyu lent zuhanyzott felsírt, bementem felvenni, de valahogy kicsúszott a kezemből. Nem ütötte meg magét nagyon, nem sírt annyira. Amire anyu végzett mármegnyugodott. Lehet baja? Elmondjam neki? 8 hónapos.
2016. ápr. 16. 07:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Remelem nincs semmi baja a kicsinek. Mindenesetre mondd el anyukadnak! Beutotte a fejet a baba?
2016. ápr. 16. 07:39
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem ütötte be szerintem a fejét lefelé csúszott ki. Nem sírt nagyon.
2016. ápr. 16. 07:41
 3/12 A kérdező kommentje:
Mármint a kezem között lefelé. Lábbal lefelé.
2016. ápr. 16. 07:41
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp mondd el neki, jobb a biztonság, haragudni csak akkor fog ha nem mondod el és baj lesz. Ő tudja majd azért mikre kell figyelni, ha felsirt rögtön az jó, és ha nem volt zavart, de figyelni kell ma azért, ha aluszékony, zavart, hány akkor meg kell nézetni mert lehet baj. Nyugi, a leggondosabb felnőttekkel is előfordul sajnos ilyen, de nagyon fontos hogy elmondd anyukádnak, jó? Elmondod ugye?
2016. ápr. 16. 07:42
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
Tényleg mondd el, de megnyugtatásul elmesélem, hogy én annó tényleg fejre ejtettem az öcsémet, ráadásul a parkettára, és volt vagy 2 hónapos max. Ahhoz képest egész normális felnőtt lett belőle. 3:) (Semmi baja!)
2016. ápr. 16. 07:46
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp mond el neki..bárkivel megeshet
2016. ápr. 16. 07:57
 7/12 anonim ***** válasza:
8%

Nem értem ezeket a válaszolókat , de téged se. Az jön itt le hogy úgy se lett semmi baj . De mi van ha lesz baja???? !!!! Vagy legközelebb elejted, mert egyre nagyobb az esély ahogy nő a gyerek erősebb lesz , jobban rugdos, mozog.

NEM LEHET ILYEN FELELŐTLEN VALAKI.!!!

Ha nem bírsz vele minek emelgeted. Eshet úgy a kisgyerek hogy valami hegyes dologba esik bele. Asztal sarka, küszöb vagy bármi. Örök életre lenyomorodhat. Még ha le is pontoznak. !!!! De én biztos hogy adtam volna egy akkora sallert hogy elmenne a kedved a gyerek felvevéstől. Egyébként se kell a gyerekeket állandóan cibálni, fel emelgetni. Ez egy hülye kapatás. Persze a kisgyerekek erre hamar rászoknak és állandóan nyöszörögnek. Mégegyszer leírom . Nem is kell olyan nagy koccanás a fejnek hogy örökre lebénuljon a gyerek.!!!!

2016. ápr. 16. 08:08
 8/12 anonim ***** válasza:
97%

1.) elmondta hogy nem fejre esett

2.) direkt írták többen hogy mondja el anyukának mivel anyuka nyilván fogja tudni mi a teendő mik a veszélyre utaló jelek (szédülés hányás stb) vagy beviszi ügyeletre ha úgy gondolja

2016. ápr. 16. 08:52
 9/12 anonim ***** válasza:
80%

ja és az emberben természetes reakció hogy ha sír egy gyermek felveszi.. nem nyöszögött, SÍRT! gondolom nincs gyereked.

egyébként nem vagyok rá büszke de 6 hónaposan leesett a lányom az ágyról mert nem figyeltem rá. akkor én is felelőtlen vagyok nem kellett volna gyereket vállalnom??? Te nyilván sosem hibázol ugye?

2016. ápr. 16. 08:55
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért vette fel, mert nagyon szeretheti a tesóját. Balesetek pedig vannak. Én is felveszem a gyerekemet ha sír, mert ezzel nyugtatom meg. A babák nem tudják még csak sírással kifejezni ha bajuk van. Ebben az óriási nagy világban elveszve érzik magukat és olyan szépen tudnak könyörögni (egy anya meg tudja különböztetni), sírni, hogy ne hagyjatok egyedül. Egyébként azok a gyermekek akiket hagynak sírni nagyobb korukban nem igazán vágynak haza az anyukájukhoz. Ezt nemrég olvastam valahol. Kedves kérdező, az a legjobb ha elmondod anyukádnak mi történt. Nem hinném, hogy haragudna rád, mert Te csak jót akartál. Majd írd meg nekünk, hogy reagált.
2016. ápr. 16. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!