Császármetszés után ez mi lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kisfiam már lassan két éves lesz. Császárral született. Jó pár hónapja menstruációkor fáj a heg környéke, és most a jobb oldalon mintha csomót éreznék belül. A fájdalom elmúlik, ha elmúlik a menstruáció is. Bejelentkeztem már nőgyógyászhoz, de addig is tapasztalt valaki ehhez hasonlót?2016. ápr. 15. 20:05
1/1 Snorri válasza:
Szia! Az én kisfiam is kettő, és engem is császároztak. Pár hónapja kezdtem komolyabb alhasi panaszokat érezni. A hegem körül nekem is fájt. A doki közölte, hogy ez sajna összenövés, ami a húgyhólyagot is érinti. Nem nyúlna hozzá amíg nem muszáj, majd a köv. császárnál. Ami fontos, hogy ne hagyd magad lerázni. Nem tudom hova valósi vagy, milyen dokihoz mész, de engem kettő elküldött azzal, hogy semmi bajom. Végül harmadszorra találtam egy jó orvost. Nekem azt mondta, hogy az intim torna, és az alhas erősítése nagyon jót tesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!