Szerinted gyerekbarát társadalomban élünk ma 2016-ban?
Ha igen, miért ha nem, miért?
Saját véleményekre vagyok kíváncsi, Te hogy éled meg és hogy tapasztalatod. (És nem vitát szeretnék.)
Alapvetően az emberek gyerekbarátok,bár segíteni nem sok képes,át nem adják a helyet kismamának,anyukának a gyerekével csak-csak,de ugyanúgy gond nélkül fellöki a gyereket,lerúg minket a buszról kb úgy siet,vagy már fél lábbal fenn van,mikor szállnék le a gyerekkel.
A munkahelyen 1%-a családbarát kb. Engem elsőre kirúgtak,hogy otthon maardtam vele (kórházban volt,nem is otthon). Apját rákényszerítették,hogy a táppénz helyett szabin legyen,de a második ilyen alkalommal jegyzőkönyvet stb akartak,ő inkább felmondott,ne csináljanak h.lyét belőle.
Én azóta is itthon vagyok,október végétől,14+4 terhesen.Párom dolgozik,hálisten el tud minket tartani így albérlettel is.De ő neki álom munkahelye van.Kb bármmikor eljöhet,a fene se szólna ha itthon lenne.Egy anyát se rúgtak ki még,aki a gyerekkel otthon volt.És szóvá se teszik nekik.Én protekcióval tudok elhelyezkedni a cégnek egy másik városi telepén,de közmunka keretében csak. Jobb,mint a semmi,nem érdekli őket a táppénz sem,és irodában leszek.
De enélkül semmi esélyem nem lenne elhelyezkedni az egy szem gyerekem miatt se,nem még igy állapotosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!