Ha egyedülállo tisztességes anyuka vagy, beadnád a derekad a pasinak?
Több éve nincs senkid.
Relative fiatal vagy akivel lehetne járni bulizni is relative jol nez ki 26 feletti.
a tarskeresőkön csak szorakoznak veled mert normalis képed van fent (nem kihivo) valszeg mert gyerekes anya vagy nem válaszolnak stb.
De a szomszed srac már terhesen is ostromolt, néha beszéltek, mintha hasonlok lennétek, de mindig rövidre zártad. De telnek az évek, kezded ugy érezni igy fogsz elfonnyadni...(:))
Az egészben a legrosszabb h a srác felcigány, amolyan alfahím típus nem örülnél pletykáknak sem rolad, meg annak sem, ha híred lenne, megbízni nem tudsz.
De már komolyabban lép fel, ket év elteltével randira hìv..
Pénzért randira menni?
Hát erre külön szó van, de az nem teljesen a "tisztességes anyuka" kategória...
Pénzért randi? Innen már csak egy lépés, hogy a pénzéért még mit várna el tőled.
Nem, nem vállalnám be, mert ordít az írásodból, hogy nem jön be a pasi. Az ember pedig nem azért keres társat, hogy legyen valaki mellette (tök mindegy ki, csak ne legyen egyedül).
Kölcsön szerződessel amiről szó van, de látom sokaknak van fantáziája...
De tök mindegy, a reszmunkaidos allasbol kifizetem a rezsit, a pelenka másodlagos..
Csak lehetőségeket kerestem.
De ha eladok kb pár száz babaruhát abbol is bejön 40 ezer biztos egyszer..
A normálisan válaszoló elvált anya vagyok ismét.
Kölcsönkérni? Pont a szomszédtól és pont ebben a kényes szituációban (randizni hív, te meg kihasználnád)?
Ez sem ép gondolat, már ne is haragudj.
Finoman szólva is alacsony színvonalú.
A hiányzó 40 eFt-ot nem így kellene megtalálni.
De néhány lehetőség:
- hol van a gyermek édesapja? fizet tartásdíjat? Ha a gyereknek a pelenka másodlagos (wtf???) szerinted, akkor azért kérdezz rá, lehet, hogy az apában van annyi jóérzés, hogy nem hagyja a saját mocskában szegény kicsit és esetleg a tartásdíjon felül is besegítene, ha már egyedül nem tudod megoldani
- ugyanígy hol vannak a családtagok, nagyszülők, akihez egy normális családban lehet fordulni, ha valakinek anyagi gondja adódik?
- a tanúkkal ellátott szerződésedre inkább nem mondok semmit- de ha te adsz nekem kölcsön ilyen szerződésre én garantálom neked, hogy egy 5-6 évig akkor is keresztet vethetsz a pénzedre, ha minden jogszabályt betartok, csak egyszerűen nem akarom visszaadni :)
- a részmunkaidős állás helyett esetleg többet dolgozni, több bevételt szerezni nem lenne megoldás hosszútávon a gondjaidra?
- nem kell többszáz (!) babaruhát eladni 40 eFt-ért, ne viccelj már- de ha szorult helyzetben vagy, igenis jó ötlet lenne tenni neked magadnak is a helyzeted javításáért- tehát bármennyit eladsz a nem használt holmikból, az már bevétel, annyival kevesebb a hiányod.
Ha egyébként a tanulásra, magad továbbképzésére és pelenkára sincs pénz, akkor miből szeretnél bulizni menni? Vagy úgyis meghívnak? Na ez az aranyásó hozzáállás szerintem méltatlan még hozzád is.
Minden jót.
Azt hogy a pelenka másodlagos ugy értettem hogy másoknak az.
Mert csak az észt tudják osztani sokan nehogy kölcsönkérjen az ember.
Barátoknak tartozom.
Családtagok segítségéből ételre futja.
Meg mindig másokra esik a választás munkafelvételnél, örülök hogy ez is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!