Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más anyuka is ilyen, vagy...

Más anyuka is ilyen, vagy tényleg velem van baj?

Figyelt kérdés

Én nagyon féltem a gyerekeimet.Folyamatos rettegésben élek, nehogy betegek legyenek,vagy kiderüljön,hogy valami bajuk van.A rokonaim szerint ezzel tönkre teszem magam,állandóan stresszes,ideges,ingerült vagyok,a gyerekek is érzik,hogy folyamatos ellenőrzés alatt tartom őket.

Más anyuka is ilyen?vagy tényleg velem van baj,és túl aggódom???

2010. ápr. 5. 20:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, túlaggódod. Mindenki félti a gyerekeit, de azzal, hogy folyamatosan rettegsz, még nem tudod elkerülni a bajokat. Örülj annak, hogy egészségesek és minden rendben van velük! A gyerekeidnek egy boldog, nyugodt és kiegyensúlyozott anyukára van szükségük. Mit jelent az, hogy folyamatosan ellenőrzöd őket?
2010. ápr. 5. 20:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Az ellenőrzés alatt azt értem,hogy szeretem ha mindig szem előtt vannak.egy nap 100x megkérdezem,jól vannak-e, vagy tapogatom a fejüket nem-e lázasak.....ilyenek.
2010. ápr. 5. 20:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez már beteges,és a gyerekeidnek is rosszat teszel vele.Még a csecsemő mellett sem kell egész nap ott ülni,és lesni.Nagyobbaknál pedig kifejezetten káros.
2010. ápr. 5. 20:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt előbb-utóbb tényleg meg fogják unni a gyerekek. Figyelj, ránézésre is meg lehet azt állapítani, hogy jól vannak-e, kérlek ne akarj az agyukra menni, lazíííííts :)
2010. ápr. 5. 20:19
 5/7 anonim ***** válasza:
87%

ez természetes hogy félted a gyerekeidet..:D

ez csak azt jelenti hogy minél is jobban szereted őket és nem akarod hogy bajuk legyen..:]

de nyugi ha betegek lennének akkor biztos hogy szólnának neked..:D

ezért ne légy ideges nincs semmi okod rá.

hidd el..:D

2010. ápr. 5. 20:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg túlzás :) Gondolj valami velük kapcsolatos kellemes, pozitív dologra amikor jönnek ezek a rossz gondolatok. Nekem ez bejön, időnként szörnyű rémképeim vannak, nem is értem honnan jutnak az eszembe (lehet kezd az agyamra menni az egyedüllét) és ilyenkor tudatosan elterelem a gondolataimat a manóval kapcsolatos jó emlékkel (ahogy nevet, ahogy alszik, valami aranyos dolog amit csinált, mondott, ilyesmi).
2010. ápr. 5. 20:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Tényleg veled van a baj. Szegény gyerekek...
2010. ápr. 6. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!