Mennyi idő után kéne megjönnie a menstruációnak szülés után?
Figyelt kérdés
4 hónapja szültem és még semmi. Ez baj lehet vagy normális?2016. ápr. 7. 12:50
1/5 anonim válasza:
Ha nem szoptatsz akkor 6 hónap után menj el orvoshoz.
Altalában mindenkinek kb 2-4 hónappal a szülés után jön meg, aki szoptat ott lehetséges hogy akár a szoptatás egész ideje alatt nem jön meg. De szoptatoknál is igen gyakori a 3 hónap után megjön.
2/5 anonim válasza:
Ha szoptatsz,akkor akár a szoptatás egész ideje alatt kimaradhat.Nekem 7 hónap után jött meg
3/5 anonim válasza:
A 4 hónap normális, főleg ha még szoptatsz. Gyakori, hogy szoptatás ideje alatt egyáltalán nem menstruálnak.
4/5 anonim válasza:
2 évig szoptattam, szülés után 6 héttel menstruáltam.
De a védőnőm szerint teljesen normális lett volna, ha csak 6-7 hónappal a szülés után jött volna meg először. Örültem is volna neki.
5/5 anonim válasza:
Szülés után 9. hònappal jôtt meg elôször. Szoptattam minden nap, de csak nagyon kicsit, a baba fô tàplàléka tápszer volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!