Tudnátok ajánlani ilyeneket?
Figyelt kérdés
Kislanyomnak rostban gazdag étrendet kell kialakitani mivel nagyon küzdünk a széklettel! Orvoshoz járunk már 2 hónapja aki a gutalax cseppet írta fel és mondta hogy almán kivül nem ehet más gyümölcsöt csak folyadekként adjak neki mast! Köszönöm a válaszokat2016. ápr. 6. 22:14
1/6 anonim 

válasza:

Milyen idős a kislányod? Szilva, őszibarack kifejezetten székletlazító hatásúak. Az almától egyik gyerekemnek sokáig szorulása volt.
2/6 anonim válasza:
Én eddig úgy tudtam (nagymamámtól) ,hogy alma reszlve "hajhastó" , darabolva "hasfogó".
Másfelől én is az őszibarack,szilva kombót tudnám csam mondani.
3/6 anonim 

válasza:

mennyi.idos a gyerek? mit jelent hogy kuzdtok? nem akarok egy orvossal vitatkozni de ha a szorulas a baj nem igazan ertem az almat a lanyomnak is fogta a hasat mint a.fene...a vedono tanacsara bevezettem 6-7 honaposan a kortet es a zabot es onnantol.minden reggel fott zabbal (beltisztito hatasu) kortet kapott uzsira. gyonyorul lett tole a szeklete.
4/6 A kérdező kommentje:
3éves lesz! Igazából én sem ertem mert azt mondta adjak neki krumplifözeléket is ami megint csak hasfogó! Most az aszalt dolgokat szeretném kiprobálni! A joghurtokkal az a baj vsak a somát eszi meg ami darabos azt már piszkálja ki!
2016. ápr. 7. 09:07
5/6 anonim 

válasza:

Natúr joghurt, ivós kefir is jó. Az aszalt gyümölcs is jó ötlet. Reggelire és vacsorára is a kenyér-felvágott helyett jobb lenne több zöldség, vagy reggelire például zabpehely.
6/6 A kérdező kommentje:
Hirtelen valtani sem akarok mert nagyon kedv függő nala mit eszik meg és mit nem! Van mikor répá enne répával és van hogy csak a levesnek a levét eszi!
2016. ápr. 7. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!