Dunaújvárosiak! Valakinek van valami véleménye Tinordiné Szabi Gabriella védőnőről?
Most beszéltem vele, nagyon kedves, aranyos, lehülyézte a dokit, hogy hogy mondhatott akkora hülyeséget, hogy hozzá tartozom. Nem jelent semmit, hogy hova ki van bejelentve lakcímileg:D A lényeg, hogy most Fazekasné Molnár Ildikót kell keresnem... Aki időközben fel is hívott. Telefonból, ebből a 2percben normálisnak tűnt. Róla is van véleményed?:D
Köszönöm a jó kívánságokat!:) Nektek is minden jót!
Nekünk ő a védőnőnk, nekem nincs vele semmi bajom. Mosolygós kedves nő, első babásként rengeteg kérdéssel fordultam hozzá, néha lehetetlen időpontokban is. Mindig türelmesen válaszol, néha vannak furcsa kérdései, de alapvetően egy jó természetű normális nő.
Mondjuk az elején kicsit feszélyezett, mármint a folytonos mosolygás és közvetlenség egy ennyivel idősebb nőtől, számomra kissé zavaró volt, de idővel megszoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!