Dolgozó anyukák, mikor indultok reggel otthonról és mikor értek haza délután?
Decemberig dolgoztam (most itthon vagyok a legkisebbel), hétfőtől csütörtökig úgy dolgoztam, hogy fél 8-tól 4-ig, pénteken fél 8-tól fél 2-ig.
Reggelente háromnegyed hétkor indultam, ha busszal mentem, 7:10-kor, ha a kolléganőmmel ketten kocsival mentünk. Délután háromnegyed 5 körül értem haza, de akkor már gyerekestül (kicsivel fél 5 előtt értem oda a sulihoz, aztán onnan haza még busszal). Reggelente nem én vittem, hanem a férjem.
9-és ettől nem vagy proli es buszke lehetsz a családodra ️
Mi 7-kor indulunk es fel 5-kor kell elhozni a csanabol a lányomat, utana meg folytatom ahol epp vagyunk, játszon vagy otthon, telefonon
7-kor indulunk, én viszem az oviba. Általában 4-ig dolgozom, utána rohanok érte az oviba, de most, hogy jó idő van, megesik, hogy csak 7 után érünk haza, mert addig játszóterezünk.
Már csak azt nem tudom, hogy enni mit fogunk, és mikor fogok főzni... eddig 5 körülre azért valami gyors kaját mindig összedobtam otthon, de mire párom is hazaért, ettünk, stb, és csak utána indultunk játszótérre, addigra a pajtások többsége már hazament.
7.20 körül indulunk, kirakom a nagyot a sulinál, beviszem a kicsit az oviba és 8 előtt pár perccel beérek (kocsival 15 perc a melóahelyem, busszal 1,5 óra!!! lenne).
Du. 4.10-re megyek a nagyért a suliba, utána felvesszük a kicsit az oviban és rohanunk edzésre minden nap 16.30-ra.
Este fél 7-7 körül szoktunk hazaérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!