Kismamák hogy bírjátok az állandó orvoshoz menést?
Figyelt kérdés
A sok várakozást?2016. ápr. 2. 14:46
1/7 anonim válasza:
Hidegélelem, hálózsák és felnőtt pelenka.
2/7 anonim válasza:
Engem nem zavart, legalább volt "programom", plusz alig vártam, hogy lássam a babát. :)
3/7 anonim válasza:
Nálunk a várandósokat előbb behívják így nem kell várni. Amúgy meg macera, semmi kedvem hozzá. Se ahhoz h turkáljanak bennem, se a többi vizsgálat, vérvételek, egyebek, és alig bírok már ki-be szállni a kocsiba. Már várom hogy végre legyen. De úgy állok hozzá, hogy ez az ára, túl kell esni ezeken. És azért megnyugtat, hogy rendszeresen vizsgálnak így nem lehet baj.
4/7 anonim válasza:
Így a 41. hét végén már tényleg tele a hócipőm...a doki magánrendelésén sose kellett várnom 10 percnél többet, de a sok ctg a végén már kiborított rendesen.
5/7 anonim válasza:
Nekem nem kell állandóan mennem, havi egyszer néz meg a doki, akkor is kb.20 percet várok és egy óra autóút mire beérek hozzá vidékről. Viszem a 3 évesemet is. A ctgre majd 38.héttől kell folyton menni, de azt a 2 hetet már fél lábon is kibírom.
Neked hányszor kell menned havi szinten?
6/7 anonim válasza:
A másodiknál már zavart, ha sokat kellett várni, mert a nagyra valakinek vigyázni kellett. De valamit valamiért. Én mindig örültem, ha megtudtam valamit a babáról.
7/7 anonim válasza:
Szerencsére mindhárom terhességem problémamentes volt,így "állandóan" nem kellett menni,csak a normál ütemben.Nekem 2 dokim volt(egy SZTK-s,és egy magán),akik jól ismerték egymást,dolgoztak is együtt.A magándokim általában első betegnek hívott,így nem kellett órákig várnom.Az SZTK-ban a doki asszisztense a barátnőm,így oda is pikk-pakk bejutottam.A két dokival úgy egyeztem meg,hogy általában az SZTK-ba megyek,és a jelentősebb hónapokban-12. 20. 32. heti nagy UH eredményeit kiértékeltetni-a magánhoz is.Aztán a 35. héttől csak a magánnal voltam kontaktban,mert mentem a kórházba NST-re-a fogadott szülésznőhöz-Ő pedig informálta a dokinőmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!