Mi alapján nyilvanitanak ertekiteletet a gyermekvallalassal kapcsolatban csaladtagok ebben a helyzetben?
Adott két testvér, az egyiknek van családja, három éves kislányuk, szeretnének második gyermekét. És két gyerekre felvenni a Csókot az epitkezesukhoz.
A másik testvérnek csak felesége van, gyermek még nincs, komoly nőgyógyászati gondokkal küzdenek, ami a gyermekvállalást is kizárhatja.
Az első testvér családját a csalad többi tagja elítéli hogy miért akarnak masodikat. Pedig tisztességesen nevelik gyermeküket. Azt mondják hogy milyen felelőtlenség így vallalni. Nincs is még a második útban, még nem kell második ilyeneket mondanak.
Mikor a másik testvér a meg nem született, csak előre vállalt két gyermeke szoba kerül a világ legtermészetesebb dolga hogy ok kettőre aláírják a komoly betegseg ellenére is. Nekik az epitkezesukhoz jól jönne a csok pénz két gyerek után.
En az első testvér párja vagyok, és rosszul esik hogy miért vagyunk mi így ledegradalva, mikor példaértékűnek igyekszünk nevelni gyermekünket.
Van erre valamiféle magyarázat?
És mit számít, hogy mit mondanak? Felnőtt emberek vagytok, gyereket neveltek, álljatok magatokért. Én nem kértem ki a szüleim véleményét. Saját jövedelmünk és életünk van.
A másik testvért meg egyszeűen sajnálják, vagy jobban állnak anyagilag, nem tudom. Szerintem nem cserélnél velük.
Nem látom at miert kell tudni a CSOK-tol egyáltalán, vagy arrol, hogy mikor jon a kisteso. A ti dolgotok. Azt sem ertem, hogy zajlik egy ilyen beszélgetés...
Nekem is rosszul esne, de elgondolkodnek azon is lehet e valami oka annak, hogy ugy gondoljak nem kell nekunk ketto...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!