2. terhesség hogyan?

Figyelt kérdés

Sajnos a terhességem alatt elég keményen kijött a pánikbetegségem. Emiatt ne értsétek félre - nagyon szeretem a kislányomat-, de nem volt jó élmény az utolsó 3 hónap. Sőt, borzasztó rá visszagondolni. Most gondolkodunk a tesón, de emiatt nagyon félek, mi van, ha újra kijön?!

Akinek volt negatív tapasztalata az első terhessége alatt, hogy "szánta rá" magát a másodikra?

2016. márc. 29. 22:12
 1/9 A kérdező kommentje:
Na ezt jól eltoltam, nagyon nem jó helyen tettem fel. Bocsánat!
2016. márc. 29. 22:14
 2/9 anonim ***** válasza:
majd átrakják a jó helyre
2016. márc. 29. 22:20
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2016. márc. 29. 22:31
 4/9 anonim ***** válasza:
nálam más volt a gond, feküdnöm kellett az elsővel is. azt mondtam, hogy akkor lesz tesó amikor a nagy már meg tud magának kenni egy vajaskenyeret és egyáltalán nem kell felemelni. 7 év lett köztük. és tényleg jó, hogy vártunk, de talán nem kellett volna ennyit, mert így is rengetegszer fel kell kelnem és rájöttem, hogy hiába tud szendvicset készíteni, nem mászik haza a hozzávaló :D
2016. márc. 29. 22:37
 5/9 A kérdező kommentje:

:)

De a másodikkal nem volt gond, ugye?

2016. márc. 29. 22:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Nincs benne tapasztalatom viszont ez attól függ, mennyire súlyos a pánikbetegséged és mekkora a kislányod. Minél erősebb tüneteid vannak és kisebb a lányod annál nehezebb. Ha a kislányod már picit nagyobb és nem súlyosak a tüneteid az is lehet most nem fog jelentkezni. Ehhez tudnunk kellene most vannak-e tüneteid vagy csak terhesség alatt voltak.
2016. márc. 30. 01:04
 7/9 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz!Ha még kicsi a gyerkőcöd akkor inkább várj egy kicsit ha jelenleg is fent áll a betegséged,de ha csak ha a terhességed alatt volt akkor nem biztos hogy most is lesz hiszen minden terhesség más(szerintem) nekem a 3.terhességem jobban megviselt mint az első kettő
2016. márc. 30. 06:44
 8/9 A kérdező kommentje:

20 éves koromban volt, azaz 17 éve. Akkor 3 évig szedtem antidepresszánst. Most vagyok 37. A kislányom 1,5 éves. 23 éves korom óta gyakorlatilag tünetmentes vagyok. Régen attól féltem, hogy egyszercsak nem leszek jól. Vmilyen szinten azóta is fennáll ez, de kezelhető gyógyszer nélkül. Igazából azt mondanám, ha messze megyek a "biztonsági zónától", kell az a tudat, hogy vki értem tud jönni, és akkor elvagyok bárhol.

Miután a pánikos ettől fél, terhesség alatt sokszor esett le a vérnyomásom, nem tudtam aludni, stb., így ez elég ijesztő ismét.

Az életkorom viszont nagyon sürget. Azért szültem ilyen későn, mert most találtam meg azt, akinek szülnék. Szóval teljes a tanácstalanság.

2016. márc. 30. 08:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha 37 éves vagy akkor ne húzd a tesó kérdést, lelki gondok mindig lehetnek,akkor is ha vársz még pár évet,ne görcsölj rá,és ne rettegj ezen.
2016. márc. 30. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!