2. terhesség hogyan?
Sajnos a terhességem alatt elég keményen kijött a pánikbetegségem. Emiatt ne értsétek félre - nagyon szeretem a kislányomat-, de nem volt jó élmény az utolsó 3 hónap. Sőt, borzasztó rá visszagondolni. Most gondolkodunk a tesón, de emiatt nagyon félek, mi van, ha újra kijön?!
Akinek volt negatív tapasztalata az első terhessége alatt, hogy "szánta rá" magát a másodikra?

:)
De a másodikkal nem volt gond, ugye?

20 éves koromban volt, azaz 17 éve. Akkor 3 évig szedtem antidepresszánst. Most vagyok 37. A kislányom 1,5 éves. 23 éves korom óta gyakorlatilag tünetmentes vagyok. Régen attól féltem, hogy egyszercsak nem leszek jól. Vmilyen szinten azóta is fennáll ez, de kezelhető gyógyszer nélkül. Igazából azt mondanám, ha messze megyek a "biztonsági zónától", kell az a tudat, hogy vki értem tud jönni, és akkor elvagyok bárhol.
Miután a pánikos ettől fél, terhesség alatt sokszor esett le a vérnyomásom, nem tudtam aludni, stb., így ez elég ijesztő ismét.
Az életkorom viszont nagyon sürget. Azért szültem ilyen későn, mert most találtam meg azt, akinek szülnék. Szóval teljes a tanácstalanság.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!