Anyukák mi a foglalkozásotok? Mit tanultatok? Mennyire egyeztethető össze gyerkőccel? Igényel folyamatos továbbképzést?
Figyelt kérdés
Köszönöm2016. márc. 28. 18:39
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem én pontoztam le az összeset
2016. márc. 29. 06:20
12/13 A kérdező kommentje:
8-as milyen vállalkozást szeretnél?
2016. márc. 29. 06:21
13/13 anonim válasza:
Egy webshopot szeretnék indítani. Szerencsére ehhez is van végzettségem, még az egyetem alatt szereztem, akkor még úgy voltam vele, hogy nem fogom használni, de ingyen tanulhattam, úgyhogy "miért ne" alapon megcsináltam, aztán most mégis nagyon jól fog jönni :)
Reményeim szerint, mire eljönne az ideje, hogy a harmadik baba után vissza kelljen mennem dolgozni, addigra már hoz annyit a bolt, hogy itthon maradhassak gyet-en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!