én már 20 éves korom ota akarok ygereket de most házasodunk meg most lett pénz lakásra, most problkozunk végre :) amugy szerintem az is benne van kicsit h elég sok a vetélés, mindenféle téren avagy terméketlenség, szerintem rájöttek a nök h elöbb kell elkezdeni
2016. márc. 24. 18:42
12/19 anonim válasza:
6-os,attól,hogy a hajad téped,meg így nyilvánulsz meg,neked nem lesz jobb!
Nem verseny és nem is direktbe a te ba,s,ztatásodra esnek teherbe az ismerőseid...
2016. márc. 24. 19:09
13/19 anonim válasza:
Az én ismerőseim is szinte mindehol azt latom jön a baba nyáron (nálunk is amúgy) ;)
A közelebbi ismerősök sem veszik igénybe a csokot (mi sem) szerintunk ez nem segítség csak annak akinek amúgy sem gond,de ez más kérdés.
Mi is és a tőbbi közeli ismerősnél is úgy van hogy ledolgoztunk x évet már a suli után most adottak a feltetelek és korban is pont jók vagyunk..
2016. márc. 26. 13:35
14/19 anonim válasza:
Felénk is több terhes nő van már, mint aki nem az
2016. márc. 26. 14:59
15/19 anonim válasza:
6-os szégyeld magad!Azert mert sajnos neked nem lehet egyelore gyermeked,fàj az ha mast boldognak làtsz?Tompitanà a fajdalmad ha mast is làtnàl szenvedni?Nem!Tudod attol még neked nem lenne semmivel jobb!Kivànom szivembol hogy minel hamarabb lehessen kisbabàd,igazàn!De szar embernek tartom az ilyet mint te.
2016. aug. 28. 20:18
16/19 anonim válasza:
Téged se az eszedért szeretnek ugye? 😀 Képzeld most az én ismerőseim közül is sokan házasodtak, és született/születik babájuk. A magyarázat csupán annyi, hogy az én korosztályom most ért ebbe a korba. Osztálytársak, barátok.
2016. aug. 28. 20:31
17/19 anonim válasza:
Felénk is így van.
Akit újonnan megismerek is gyereket akarnak elsőnek vagy már meglévő mellé.
Sőt mi több, én azt tapasztalom, hogy megnőtt az ikerszülések száma. Lépten nyomon ikreket várnak a gyk-n is, ill velem is ikerbabakocsik jönnek szembe
2016. aug. 28. 21:14
18/19 anonim válasza:
En minden eben elgondolkozok,hogy ebben az evben mennyi ismerosnek szuletett baba ja,paran bejelentik,hogy jovore erkezik a baba.Atlepunk az uj evbe es megint azon kapon rajta magam,hogy ebben az eben is mennyi baba szuletett stb.Most is ez volt,mar kb. 7 ismerosnek,baratnonek szuletett baba ja vagy most varja es mar legalabb 4 emberrol tudok aki 2017re var ja a picit.Szerintem nincs kulonbseg.2015-ben szuletett a kisfiam.2017-re jon az ocskos :)
2016. aug. 28. 21:20
19/19 anonim válasza:
Miért emelted ki a kérdést? :D
Egyébként nekem is 2016-ban született a kisebbik fiam, nem sokkal a kérdésed kiírása előtt :) Hogy miért? Mert már régóta szerettünk volna babát. 2015-ben lettem terhes, viszont előtte már két éve próbálkoztunk, tehát ha minden a terveink szerint alakult volna, akkor már 2014-ben megszületett volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!