Mit tennétek ebben az esetben egy becsúszott terhességnél?
Van egy 3 éves fiunk, és tudatosan nem szeretnénk több gyereket. Anyagilag beleférne még egy, de szellemileg nem. Kettővel egy kialvatlan idegroncs lennék. Most kiegyensúlyozott boldog család vagyunk, de nincs szellemi kapacitásunk még egy gyerekre.
Hüvelygyűrűt használok, de rettegek, mi lenne ha teherbe esnék. Lehet, nem is venném észre, mert a menzeszem max 1 napos, most is inkább barnázás volt, mint vér. És a fiamnál sem volt semmi tünet, csak a menzesz kimaradás. Semmi más jele nem volt a terhességnek. Ja, és azonnal elsőre összejött, ahogy terveztük, pedig semmit nem számolgattam, nézegettem.
A hüvelygyűrű messze a legbiztonságosabb fogamzásgátlási módszer, ha még emellett is ennyire aggódsz, akkor inkább ne szexeljetek.
Megjegyzem, ha még ilyen minimális esély mellett is bekövetkezne terhesség, én azt bizony a sors kezének tudnám be.
Ő még annyira sem szeretne még egy gyereket, mint én...
Azért nem élünk rettegésben, nem gondolok rá minden nap (szex közben meg főleg nem). Csak amikor leveszem a gyűrűt, és még 3-4 napig semmi, akkor kezdek mindig félni, mi van ha... Meg amikor olyan jó pillanataink vannak a fiunkkal, és "csak elrontaná még egy ezt az idillt".
Kedves 4-es. De gondolkoztam már rajta. Csak 1 gyerekesként 32 évesen nem végzik el rajtam. (millióim meg nincsenek rá, hogy magánkórházban csináltassam - ha egyáltalán ott lehetne)
Igen 5-ös Nuvaringet használok, akkor kicsit megnyugtattatok, hogy ez elég biztos (csak ugye semmi nem 100%).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!