Nincs korán megvenni a kocsit? Ti mikor vásároltatok?
Figyelt kérdés
13 hetes vagyok, de most találtam pont olyat, amilyet szeretnék, nagyon jó áron.
Megvennétek? Elférni elfér...
dolgozom a 7. hónapig, akkor meg ár nem gondolom hogy nagy kedvem lesz vásárolgatni
2016. márc. 18. 20:08
1/10 anonim válasza:
én megvenném. mi még nem vettünk semmit egy-két bodyt eddig. 18hkm
2/10 anonim válasza:
Pár ruhát vettünk a 10-12.héttől (azóta folyamatosan) ha valamit jó áron látok megveszem.Babakocsit pl 19hetesen. A bútort is kinéztük meg is vennénk de mivel felújítás előtt állunk ezért még várunk vele (helyhiány miatt).
Ha jó áron van és tetszik vedd meg nyugodtan.
3/10 anonim válasza:
Vedd meg. Én meg nem szereztem be. 😉
36 hkm
4/10 anonim válasza:
Ha jó árban látnám, akkor biztosan megvennem. Én úgy vagyok vele, hogy könnyebb letudni a nagy bevásárlást kisebb pocakkal.
5/10 anonim válasza:
Én nem vennék semmit 13 hetes terhesen. Majdnem mindent a 8. hónapban vettünk meg.
6/10 anonim válasza:
Ha jo aron van vedd meg.
Tul vagy a kockazatos 12 heten.
Sajnos innentol is lehet akarmi, 40 hetesen is, akkor ennyi erovel nem vennenk semmit mig meg nem szuletik.
En olyan 25 hetesen vettem, mert akkor volt akcios.
7/10 A kérdező kommentje:
köszi :)
2016. márc. 18. 21:05
8/10 anonim válasza:
Persze vedd meg. Nem befolyásolja a terhesség kimenetelét.
9/10 anonim válasza:
Ha neked fontos,hogy jó áron legyen akkor vedd meg èn vártam vele 25 hètig .
10/10 anonim válasza:
Nyugodtan vedd meg, ha ezt a kocsit szeretnéd. Azt viszont ne hidd, hogy nem lesz kedved a 7. hónapban vásárolgatni. Akkor lesz csak igazán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!