Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Te hány éves kortól tűznéd ki...

Te hány éves kortól tűznéd ki a kokárdát a gyereked kabátjára március 15-én?

Figyelt kérdés
Kérlek, senki nem politizáljon! A kokárda pártok felett álló nemzeti szimbólum.
2016. márc. 17. 09:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
94%
Amióta intézménybe jár, és szóltak, hogy kell. Oviban kérték, én megkérdeztem a gyerektől, hogy tegyük-e ki, kérte, kitettük. Most már iskolás, kérik, a gyerek szívesen kiteszi. De ha nem akarná viselni, nem kötelezném rá, akkor sem, ha az iskola előírja esetleg.
2016. márc. 17. 13:31
 12/19 anonim ***** válasza:
82%

Amikortól az oviban is kérték!

Magunkra se tesszük ki, egy csecsemőre meg én biztos nem fogom!

2016. márc. 17. 15:17
 13/19 anonim ***** válasza:
93%
Csak ha iskolába ,kérik akkor kitüzük az ünneplö ruhára de különben nem tüzük ki sehova se magunk se gyerekekre sem .
2016. márc. 17. 20:14
 14/19 anonim ***** válasza:
50%

10, gratulálok. szégyellni, hogy magyar vagy... taps... szégyelld a rendszert, a jelenlegi helyzetet, de azt, hogy magyar vagy?! végiggondoltad te ezt, mielőtt leírtad???

én ki fogom tűzni rá, már babakorban, ha megyünk valahova (itthonra nyilván nem), akkor lesz 6 hós.

+1: NEM szabad hagyni, hogy egy nemzeti jelképet politikára használjanak fel.

2016. márc. 17. 21:36
 15/19 anonim ***** válasza:
93%
Hiába nem szabad hagyni, ha megtették már egyszer. van, amit nem lehet elfelejteni :o
2016. márc. 17. 21:59
 16/19 A kérdező kommentje:

Többen szóba hozták,, azért leírom, amit gondolok. Tény, hogy undorító, ha egy nemzeti jelképet politikai célokra használnak. De ez nem járatja le a kokárdát, az "erősebb", mint X, vagy Y politikai formáció.

Különben én mindenkit felpontoztam, számomra minden válasz hasznos volt.

2016. márc. 18. 08:32
 17/19 anonim ***** válasza:
93%

Tudod, aljas dolog volt arra használni egy kampányidőszakban (és nem az ünnepen, csak az ünnep éppen beleesett ebbe az időszakba) a kokárdát, hogy az a magyarság jelképe... és aki nem hordja az nem is magyar (mondhatni aki nem ért velük egyet, az nem is magyar... jujj, és most már "magyar faj".)

DE az vagyok. De baccákmeg, csakazért sem fogom hordani! Nehogymár ők mondják meg, hogy magyar vagyok-e vagy sem!

na jó. ez már politika. jeletheted nyugodtan, nem fogok haragudni, ha törlésre kerül :)

2016. márc. 18. 08:44
 18/19 anonim ***** válasza:

17. nem szabad hagyni, hogy ezt a hangvétel vegye fel. Ha ennek ellenére tömegesen hordanák, akkor nem jött be a taktikájuk. Soha életemben nem voltam 'olyan', de a kokárdát igenis felteszem, mert az a magyarság jelképe, a forradalom jelképe, nem egy párté. 10-20 év múlva, mire gyerekeink felnőnek, ez a párt már sehol sem lesz, viszont ha a kicsiket nem tanítjuk meg a hagyománytiszteletre, akkor ki fognak veszni, és ezt nem szabad hagyni! Ha nem mondogatják a gyerekeknek, hogy anno mi történt, ők nem is fognak tudni róla, a jelentőségét meg különösen nem érthetik.

Pontosan az ilyen nemzeti jelképeket akarják kiírtani belőlünk, de nem szabad bedőlni.

Szóval én hordom, gyermekem is hordani fogja.

(bocsi, igencsak politikás hozzászólás, de le kellett írjam)

2016. márc. 18. 14:15
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Nemzeti jelkép!

Örülök neki, hogy 7, 12 és 16 éves gyerekeim büszkén, önként kitűzik.

Sőt, még az Angliában élő félig angol, félig magyar unokatestvéreik is. Ők ott sem szégyenlik, hogy félig magyarok:)

2016. márc. 18. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!