AVENT-es dolgok jók?

Figyelt kérdés
szinte itt mindenki arról a márkáról ír. (cumisüveg, mellszívó, stb) Drágák?
2010. ápr. 3. 08:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Jók és viszonylag drágák, de vannak drágább márkák is.
2010. ápr. 3. 08:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nekünk csak aventes dolgaink vannak.cumisüveg,cumi,tároló.Nagyon jók.Elég drágák,de inkább megveszi az ember a drágát mint a gagyit és azt havonta.
2010. ápr. 3. 09:04
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jok, iszonyatosan praktikusak, valoban kicsit draga, de megeri
2010. ápr. 3. 09:05
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak varázsitatóm, meg cumisüvegem van.

A cumisüveget párszor használtam, viszont a varázsitató tényleg nagyon jó.

Mellszívót nem vettem ,fiamnál is kézzel fejtem.

(Ő is sokáig szopott, kicsi is már 1 éve)

de vannak felsleges dolgok is.

Pl tejtároló pohár, nekem 1 van,a mi a csomagban volt

Sima eldobható műanyag pohárban fagyasztottam, később bébiételes üvegekben

2010. ápr. 3. 09:39
 5/11 anonim ***** válasza:
47%
Cumisüveg folyik, varázsitató folyik...egy nagy sz@r az egész...persze vannak jó dolgok is de nekem sajnso negatív tapasztalataim vannak
2010. ápr. 3. 09:48
 6/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekünk: cumisüvegek több méretben, varázsitatók, cumik. Mind-mind AVENT volt. És nagyon szerettem, mert jó széles a szája, jól ki lehet mosni, a kocsiban sem borult fel.

Mellszívóm Medela mini Electrik volt. Szerettem azt is.

Kedves Előző Hozzászóló! Jól raktad bele a gumit? Én akkor jártam így, mikor fordítva tettem bele.

2010. ápr. 3. 09:54
 7/11 anonim ***** válasza:
09:48-asnak Nekem csak cumisüvegeim vannak és nagyon megvagyok vele elégedve. A boltba ahol vettem mondták, hogy bármi probléma lenne vele, akkor keressem fel a szervízt, mert ingyen javítják cserélik
2010. ápr. 3. 10:31
 8/11 anonim ***** válasza:
ha rákerestek, akkor itt a fórumon is olvashatjátok, hogy elég sokaknak volt hasonló gondjuk az Aventes cuccokkal...
2010. ápr. 3. 13:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekünk mellszívó, tejtároló pohár (nem csak tej tárolására jó), cumisüveg. Itatópoharat nem vettünk, csak foggantyút és csűcsöt a cumisüvegre. Mind-mind nagyon szuper. A cumisüveg akkor folyt, ha rosszul csavartam rá a cumit. Az meg az én bénaságom. Megéri az árát, és mi gondoltunk a következő babára is. Nem kell mindenből másikat venni, mert tuti kibírja őt is. (ok. nyilván a cumikat lecserélem)
2010. ápr. 3. 21:28
 10/11 anonim ***** válasza:
Utolsónak nagyon igaza van. Én is eltettem a Kistesónak.
2010. ápr. 3. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!