Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Adnátok valami...

Mit csináljak? Adnátok valami jó tippet? ötletet?

Figyelt kérdés
egymillió gyógyszert szed a lányom.éjszaka hányt a köhögéstől egy hete nem alszunk lázas is volt a doki néni adott gyógyszert sz...art sem ér.kamilla ,méz ,égetett cukor szellőztetés mindent kipróbáltam.mit csináljak mert a kislány majd megfullad én meg üvöltenék már annyira kivagyok. gyógyszerre nem allergiás.mit csináljak.mindjárt sírók már nem bírom tovább .ötlet
2010. ápr. 2. 20:56
 1/9 A kérdező kommentje:
ja és az orra ki van szívva.
2010. ápr. 2. 21:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Ügyelet? Mennyi idős?
2010. ápr. 2. 21:06
 3/9 A kérdező kommentje:
ja bocs 4 éves.ügyeleten is kap gyógyszert azt kész.ez már kicsi kora óta így van de ez most pocsék.amúgy amit most kap azt is az ügyeleten adták.de a háziorvos is írt fel neki vagy 2 öt.
2010. ápr. 2. 21:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Kend be zyírral a melkasát Az megnyugtatja. És segít felszakítani.
2010. ápr. 2. 21:49
 5/9 anonim ***** válasza:
zsírral
2010. ápr. 2. 21:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én a terhességem alatt kaptam el valamit, amitől szabályosan fulladási rohamokat kaptam. Annyira kellett köhögnöm, hogy állandóan elhánytam magam tőle. Azt hittem meghalok. Az orvosok közölték, hogy nem tudnak mást adni a stodal szirupon kívül, ami sz.rt sem ért. Aztán kaptam kölcsön egy hideg párásítót, ezt nyomattam egész éjjel. Következő napra már sokkal jobban voltam. Igaz épp kánikula volt, úgyhogy annyira nem bántam, de nagyon vigyázz vele, mert tiszta víz lett tőle az ágynemű. Még a sóbarlangot is érdemes lenne kipróbálni.
2010. ápr. 2. 21:52
 7/9 anonim ***** válasza:

szia,hidegpárásító,meg próbáljátok ki a PROSPAN szirupot,állítólag hatásos,barátnőm is ezt adja a gyerkőcnek ha beteg,vagy pedig kivettem egy másik hozzászólásból egy részt,hááátha:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

" [link]

Mi most már 21 hónaposak vagyunk de 16 hónapos kora óta kapja. Kivétel nélkül nekünk mindig felsőléguti hurut a baj és ugató köhögés, ha nagyon rossz az állapota akkor fulladásos roham jön rá. Szerencsére kórházba még 1x sem került. Ügyeletes orvos ajánlotta ezt a szirupot és használ. Tudom még ajánlani ez a két spray-t. Nagyon jó, én 3 óra alatt rendbejöttem tőle. DM-ben és Rossmann-ban is kapható 1200 Ft.

ANTIFLUENZA Eukaliptusz-Borsosmenta-Kakukkfű:

[link]

VAGY:

[link]

Már ajánlottam egy másik anyukának is."

2010. ápr. 2. 22:11
 8/9 A kérdező kommentje:
nagyon nagyon szépen köszönöm.el nem bírjátok képzelni mennyit segítettetek.
2010. ápr. 2. 22:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én javaslatom hosszú távra szól. Náhány éve volt egy makacs náthám, ami után kínzó köhögés maradt. Ez szárazköhögés volt főleg éjszaka. egy ideig szedtem rá valami durva kábszeres (kodeines) gyógyszert is. Majd végre találkoztam egy jó dokival, aki elküldött sókamra kezelésre. Kb. 2 hónapig jártam heti 2x. Egy klotyó méretű kamrában kellett üldögélni kb fél órát. A kamrában sós hidegpára volt. Már az első kezelés is segített, ráadásként dolgozott ott orvos is, aki alaposan megvizsgált. Emlékszem, sok gyereket is kezeltek, ők anyuval együtt kuksoltak a kamrában:)

Próbáljátok ki, megéri!

2010. ápr. 3. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!