56-os méret meddig volt jó nektek?
Hány kilóval született? Kisfiú vagy kislány?
Aztután 62-es meddig volt jó?

56-osból, 62-esből és 68-asból hány darabot vettetek, mennyit tartanátok ideálisnak?
Kérdező, neked hány 56-os van? Kaptad vagy vetted őket?
ma 13:18
Az a baj, hogy az én fiamat is 2 héttel nagyobbnak jósolják, úgyhogy sanszos, hogy nem lesznek jók rá az 56-os cuccok...
Utolsó, nem tudom pontosan, 50 body, 50 rugi kb (rövid újjú, hosszú ujjú, ujjatlan összesen), kb 10 nadrág, 10 pulcsi, kardigán. Egy részét kaptam, nagyrészét turiztam, kevesebbet vettem ujjonan, de még így is sajnálnám, ha egyszer sem tudnám ráadni, nem is a pénz miatt, ami ráköltöttem, de van köztük pár szép darab.

Akkor valóban lehet,hogy kicsi lesz a ruha. Kisfiam 3 héttel volt "nagyobb". Szóval nagy az esély.
Talàn az megnyugtat,hogy a ruhàk azért nem feltétlenül egyformàk, lehet a nagyobb 56-osok jòk lesznek. Ne izgulj, ha màr a kezedben lesz úgyis ez fog érdekelni legkevésbé 😉

Az én fiamat is nagyobbnak saccolták kb 31 hetes kortól kezdve. Végül 51 centi lett. :D pedig 2 nappal a kiírt dátum előtt született szóval azt se lehet mondani, hogy korábban jött. Mint írtam 3 hetesen nőtt bele az 56-os méretbe egy kicsit bántam, hogy 50-eset egyáltalán nem vettem pont azért, mert nagyobbnak saccolták.
8-as
Aki kérdezte: 6-7 rugit vettem és 10 bodyt majd pótolni kellett még ennyivel mert bukós lett, nem kicsit.
62-es méretből semmit se vettem előre. Jobb is volt mert a nagyszülők nagyon lelkesek lettek a születése után és nagyon sok mindent kaptunk 62-es méretből (néhányat 68-asból is) sokat nem kellett venni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!