Azt hiszem én senkire nem mondtam hogy gyökér!!!Miért vagy így felháborodva,neked nem muszáj venni semmit ha nem akarsz!Kicsit vegyél vissza a lendületből!!!
2010. ápr. 2. 13:59
12/22 anonim válasza:
Egy-egy húsvéti kifestőt kapnak, meg az unokatesók is. Mert nagyinál leszünk mindennyian (kilenc 5 éven aluli), és az egyik unokahúgomnak pont vasárnap lesz a szülinapja :-), és nem szerettük volna, hogy a többi elhanyagolva érezze magát. Természetesen a szülinapos kap tortát, és egyéb ajándékokat is.
Nekem karácsony másnapján van a szülinapom, és én is utáltam, ha összevonták a húsvéttal.
2010. ápr. 2. 14:10
13/22 anonim válasza:
Semmit nem kapnak.Nàluk ajàndékozas Karacsonykor,illetve szülinapkor,gyermeknapkor szokàs.A Husvét nàlunk csaladi összejövetel,közös étkezés,vagy kirandulas,de nem ajandékozas.Én soha nem kaptam ajandékot Husvétra,és a gyermekeim sem fognak.Ilyenkor böven elég ajandék a rengeteg süti,stb.
Kisfiuknak természetesen a csoki nyuszi,vagy tojas megmaradt hagyomanyként.
2010. ápr. 2. 14:12
14/22 anonim válasza:
A 20 hónapos kislányom egy orvosi táskát és egy kinder tojást, a 6 hónapos kisfiam egy rágókát kap. Mivel a nagyiéknál lesznek az unoka testvérek ők is kapnak ajándékot. A 8 éves keresztfiam pénzt gyűjt, hogy elvigye a szüleit és az öccsét vidámparkba, így kap 1000 forintot és egy kinder tojást. Az öccse aki 19 hónapos egy gyurmakészletet és egy kindertojást. 20 hónapos és majdnem 3 éves unokaöcséim egy egy könyvet és egy kindertojást kapnak. Én örülök, hogy még ennyit adhatok a gyerekeimnek. Elég szegények vagyunk, nem engedhetjük meg magunknak, hogy csak úgy ajándékokat adjunk a gyerekeknek. Legalább ilyenkor, hadd lássuk, hogy örülnek egy kicsit jobban.
2010. ápr. 2. 14:19
15/22 anonim válasza:
13,53 vagyok. Jó anyagi körülmények között nőttem fel, de ettől mi konkrét ajándékot nem kaptunk húsvétkor. Viszont mindig elmentünk kirándulni más családokkal, gyerekekkel, és erdőkben keresgéltük a tojásokat, és a csokikat, és ez olyan jó volt!!!! Értelmesebb ajándék egy jó hangulatú kirándulás, mint egy újabb gagyi játék.
2010. ápr. 2. 14:24
16/22 anonim válasza:
Kedves utolsó! Utolsó előtti vagyok. Az én gyerekeim húsvét napján együtt lehetnek mindegyik nagyszülőjükkel, unokatestvéreikkel és nagynénéikkel illetve nagybácsijukkal. Az egész családnak még karácsonykor sem sikerül így összejönniük, ugye a többi családtag miatt. Ezt a hagyományt semmilyen kirándulásért nem cserélném el, hiszen számomra a család sokkal fontosabb egy kirándulásnál, amit bármikor megtehetek. Ettől függetlenül még nekem örömet okoz, ha még egy kis mosolyt csalhatok az én kis gagyi ajándékaimmal a gyerek szájára, és még ők sem panaszkodtak a gagyiságuk miatt. Azért köszi.
2010. ápr. 2. 14:52
17/22 anonim válasza:
Huu de elszabadultak az indulatok,de kàr hogy igy gondolkodnak sokan.
Szerintem egy kirandulas sem olcso,azal is mosolyt lehet csalni a gyermek arcàra,föleg ha fagyizhatnak,stb.
De egy kinder tojas is örömet tud okozni.Szerintem a gyermekek mindkét dolognak ugyanugy tudnak örülni.
Az enyém hétköznap ha megkap egy szines ujsagot,vagy gyümölcslét,ugyanolyan boldog,akkor is ha sétàlni megyünk.Az ünnep ne az ajandék miatt legyen ünnep,s de jo lenne,ha minden nap ünnephangulat lenne...
2010. ápr. 2. 15:01
18/22 anonim válasza:
13,53 vagyok,
aki utánam válaszoltál, nem akartalak téged megbántani.
Az egyik válaszolónak kommentáltam, aki azt írta, hogy az ajándék igenis fontos, hogy szerintem nem az a lényeg.
Ahogy te is írod, a család a fontos, és a jó hangulat, de ehhez nem kell feltétlenül fizikai értelemben vett ajándék.
2010. ápr. 2. 15:07
19/22 anonim válasza:
3 kisfiunk van. A 3 éves kis pedálos autót, a 4 éves kisbiciklit, 6 éves focilabdát kap. plussz kapnak csokitojást, csokinyuszit.
2010. ápr. 2. 19:20
20/22 anonim válasza:
A húszhónapos lányom egy kindertojást kap, annak is a belsejét, a külsejét anyu eszi meg, így öcsike is kap belőle :)) De szerintem a nagyszülőktől kap majd egy-két apróságot. Én sem akarom túlzásba vinni, már így is egy anyagi csőd egy-egy ünnep, ha csak a kaját nézem is... Ilyenkor plussz még a snájdig locsolóknak is kell néhány kinder + vidéken szokás pénzt is adni. Úgyhogy nekünk elég ennyi! 37 hetes mami
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!