Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki mivel lepi meg a csemetéit,...

Ki mivel lepi meg a csemetéit, Húsvétra?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 13:15
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Teljesen véletlen, hogy 14 hónapos kislányom most kap egy kisbiciklit. Nem is szeretnék erre ráállni, mint ahogy anno nálunk sem volt szokás, hogy a Húsvét, az ajándékozásról szóljon. Ha éppen akkor kellett nekünk valami nagyobb dolog, akkor rámondjuk, hogy oké, akkor a "nyuszi hozta", és kész. De ez tényleg nem erről szól!
2010. ápr. 2. 13:25
 2/22 anonim ***** válasza:
"édességgel". Értem ezalatt a gesztenyét, babadesszertet, ilyesmit. Meg szerinten kap egy pici plüss nyuszit vagy kacsát és egy kifestőkönyvet. Színezni tanulunk. :-)
2010. ápr. 2. 13:34
 3/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Csatlakozom az elsőhöz.

Nálunk két lány van,mivel a picinek szüksége lenne egy új bicóra,így ő azt kap a "nyuszitól".A nagyobbik pedig high school musical-es pusle-t(most erre vágyik,nem várom meg vele a szülinapját,ami hamarosan lesz),hogy ne érezze,hogy a kisebbik nagyobb ajándékot kap,mint ő.Kapnak még kinder tojást és kinder csokit+egy-egy melegítőt.Nem szoktunk drága dolgokat venni és elhalmozni őket édességekkel,de ez a húsvét most kivétel lesz.

2010. ápr. 2. 13:38
 4/22 anonim ***** válasza:
80%

Nálunk nem lesz semmi különös, még csokinyuszihegyek sem, bár ez utóbbi még biztos elmegyek anyagbeszerző-körútra...:)

Nekem gyerekkoromban attól volt herótom, hogy ha kellett valami ruha, vagy bármi és megvették, akkor az mindig rosszul járt, akinek a névnapja, születésnapja a közelben volt, mert nálunk is az volt a szöveg, hogy azt kaptad erre vagy arra az alkalomra. Nem volt semmi, ami kifejezetten az ünnepeltnek járt volna. Szóval én ezt nem szeretném csinálni a gyerekeimmel.:)

2010. ápr. 2. 13:40
 5/22 anonim ***** válasza:
60%
semmmit, a húsvét nem erről szól...amúgy most még kicsi is, nincs 4 hónapos se...mellesleg ha nagyobb lesz csokinyuszikat és tojásokat rejtünk el,na de ajándék?
2010. ápr. 2. 13:42
 6/22 anonim ***** válasza:
Mi sem ajándékozunk, ilyenkor nálunk nem szokás. Kis csokit, tojást, stb eldugdosni, az klassz, azt szoktunk, de ehhez még kicsi a lányom.
2010. ápr. 2. 13:53
 7/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. ápr. 2. 13:54
 8/22 anonim ***** válasza:
51%

Most lehet lepontozni!!!!

Szerintem igenis kell a kisgyerekeknek ajándék húsvétra!Ti nem kaptatok soha semmi ajándékot.Ez az ünnep a gyereke ünnepe!!!

2010. ápr. 2. 13:55
 9/22 A kérdező kommentje:
És mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket!
2010. ápr. 2. 13:55
 10/22 anonim ***** válasza:
54%
igen? én nem kaptam,akkor most gyökér vagyok? csokitojás nyuszicsoi volt azt eldugták és megkerestük...a gyerekek ünnepe pedig a gyereknap nem ez...:/
2010. ápr. 2. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!