Mennyire érdemes aventes tejtároló poharakat venni? (most akciós a brendonban)
Ha még egy sincs, akkor szerintem érdemes lehet - bár nem tudom mennyibe kerül. Amire én használom: beleteszem a lefejt tejet és megy a fagyóba. Utána átrakom a fagyott tejkorongot zacskóba - különben tele lenne a fagyónk avent poharakkal :). Aztán abban melegítem a tejet mikróban. És mióta kanalasat is kap a babám, abba teszem, amit elkészítettem és abból eszünk - így látom a mennyiséget is, hogy mennyit eszik meg.
Persze mindezt bármi más edénnyel is meg lehet oldani. Én szeretem az Avent poharakat. Ja, és a fiam is, mert egy elrepedt és azóta az a cumitartó dobozunk, amit imád rágcsálni és csörgetni a lurkó.
Nekem sok van belőle, én nagyon szeretem! Nem tudom, hogy érdemes-e a brendonban venni, még ha akciós is, mert máshol akció nélkül is olcsóbban meg lehet kapni. A szaküzletük Bp-en a Mexikói úti földalatti végállomástól nem messze van. Érdemes akár oda is elmenni, ha Bp-iek vagytok!
A kérdésre visszatérve, én még most is sokat használom, igaz a 240 ml-eseket többször. A lányom (15 hós)abból kapja reggel és este a tejet. Nem kellett vennem külön cumisüveget. Nagyon praktikus, mert bele fér a kezem és könnyen el tudom mosogatni is.
Én imádom őket. Sok mindenre használom:
- Bébikaját fagyasztottam le benne (főzelékek, gyümölcspüré), mert volt, hogy több adagot csináltam meg egyszerre
- Cumit tároltunk benne
- Az én lányaim nem cumisüvegeztek, mindig pohárból szeretettek inni. Ebben hordtuk a teát, vizet, mert csak lecsavartam és ihattak is.
- Most már nagyok a lányaim, ezért apa használja őket, abban hordja az ebédhez a kiegészítőket (tartás mártás, befőtt, tejföl)
Tehát hiába már 4 évesek a lányok, nálunk még mindig napi használatban vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!