Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Habtapi valakinek? Bővebben lenn

Habtapi valakinek? Bővebben lenn

Figyelt kérdés

A teszveszen vásároltunk kisfiunknak kb 20-22db habtapit.

A gond az volt vele csak, hogy elég rossz állapotban kaptuk meg amit nem töntetett fel az eladó, nagyon szomorú is vagyok ez miatt hisz mi rendesen kifizettük.

Sajnos elég hasznáált volt, a helyzet a következő:

Mi vettünk inkább újonan boltban és ezek feleslegessé váltak.

Kidobni sajnálom, ha valakinek szüksége van rá szivesen odaadom ingyen.

Én letisztitottam fertötlenitővel, de azért látszik rajta hogy használt. pl van rajta néhol benyomodás vagy karc.

Ha ismertek szegényebb körülmények közt élő családot aki elfogadná nagyon szívesen odaadom.

Személyes átvétel jobb lenne Baranya megyében, Pécsett.

2010. ápr. 1. 20:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen jószívű emberek kellenének még a Földre, és akkor semmi baj nem lenne.

:)

2010. ápr. 1. 20:34
 2/7 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 1. 20:37
 3/7 A kérdező kommentje:

a személyes átvétel jobb lenne hogy lássa mindenki a habtapit hogy kell e neki, nem akarom hogy az legyen, még sem kell és kidobják ha esetleg olyan valaki kérné aki nem "úgy van rá szorulva".

Végülis nem azt mondom, hogy csak a szegényebbeknek adom, bárkinek aki kéri csak ne a kukába landoljon, annyira nem rossz az állapota.

2010. ápr. 1. 21:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én pécsi vagyok, ismerek egy fiatal kismamát, szerintem mindennek örülne, mert nem nagyon van pénzük, viszont biztos szeretne ilyet, nem zavarná, hogy kicsit már használt. Megkérdezem tőle, hogy szeretné-e, ha legközelebb találkozom vele.

2010. ápr. 1. 22:39
 5/7 A kérdező kommentje:

Szia

Rendben köszönöm, hogy megkérdezed!

Azt hittem több anyuka van rossz helyzetben és többen jelentkeznek...

lehet nem jól tettem fel a kérdést!

Na mindegy, remélem oda tudom adni majd a kismamának.

2010. ápr. 2. 10:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a védőnénit is megkérdezhetnéd, hátha oda tudja juttatni, ahová a legmegfelelőbb. Hiszen Ő minden kismamát ismer a környékedben és gondolom a kolléganőivel is tud értekezni.
2010. ápr. 2. 14:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia, én első vagyok,

nekem pl azért nem kell, mert az első fiamnak volt, de én akkor sem szerettem. :(

Meg biztos vannak olyanok is, akik nem is ismerik, vagy a "Habtapi" nevet nem ismerik. :)

2010. ápr. 2. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!