Zalaegerszegiek, mi a véleményetek dr. Égető Alíz gyerekorvosról?
Figyelt kérdés
2016. márc. 3. 23:14
1/4 anonim válasza:
Nekem ő volt kiskoromban az orvosom.Anyu szerint jó orvos volt,de rettenetesen lassú.Szeretett minden szülővel hosszan beszélgetni,ezért sokat kellett vàrni.Így új orvost választottunk.
2/4 anonim válasza:
Szerintem rossz orvos! A gyerekintenziv osztályos nővérek szerint ha ő az ügyeletes megszaporodnak a kórházba (egyébként feleslegesen) beutalt gyerekek.
Sok érdekes hírt hallani róla a városban, de ezek valóságtartalma ellenőrizhetetlen...
3/4 anonim válasza:
Hát nem egy egyszerű eset, maradjunk annyiban! Nem értem miért nem urológusnak ment ha ennyire szereti a férfiakat! :)
4/4 anonim válasza:
A neve amúgy pontosan így van írva: Dr. Égető Alice.
Nem egy jó szakember nem értem miért lett orvos. Amúgy valamit biztos tud ha el tudta végezni az egyetemet, mert nem a semmire kapta a diplomáját, az emberekhez való hozzáállása viszont ront a hírnevén. Lehet neki ez a jó! :D Ki tudja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!