Milyen név jut eszedbe elsőre, ha ránézel erre a kis fiúcskára?

Elárulod, hogy most hogy hívjátok?
Vagy mi volt az első gondolatod neked, amikor megláttad?
Én azt gondolom, baj, ha nekünk kell ötletelni a gyerek nevéről...

A Dániel/Daniel szép név :D
Mi az, ami miatt úgy érzitek, mégsem ez az ő neve?

Ô nyugi, nekem 3 hós a fiam és még mindig nem érzem az igazinak a nevét, de semmi mást nem tudnék elképzelni neki. Szerintem azért érzem furának, mert ugye mindenki mást a nevével ismerek meg, kész tény elé állítva hogy mi a neve. Viszont saját gyereknél nekem kellett eldönteni, h ezt a csepp manót hogyan nevezzük.
Maradjon aminek hívjátok. Ja és csudi édes. Gratulálok.
Nem tudom megmagyarazni mi bizoytalanitott el,de most ahogybolvasom a sok otletet megint ugy erzem jol dontottunk.
Nagyon furcsa ez a bizonytalansag,elso fiunknal nem volt ilyen. Talan azert mert most nagyon nehezen talaltunk olyan nevet ami mindkettonknek tetszik,teljesen masokat akartunk,es lehet meg azokhoz huz a szivunk kicsit,de nem akartuk egymasra eroltetni ami a masiknak nem tetszik.
Meg lehet a becezes miatt is. A nagyobbik Benett,de Beninek hivjuk lehet kicsit furcsa melle a Dani (angolul ugye "Deni").
Szeretnenk ugy szolitani ahogy itt mondjak,azert nem a magyar valtozat,meg ez jobban tetszik 😊

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!