7-8-9 hónapos terhesen is lehet vezetni? Aki terhesen jogsizott, mikor fejezte be és hogy bírta fizikailag?
ezt így előre nem tudhatod. én fizikailag táncolni tudtam volna a 35. hétig, aztán jött a szitu, hogy a magzat a kezével ütni kezdte a hólyagomat, random, naponta 4-5 sírási rohamot generálva. Amikor meg kellett állni, eldobtam ami a kezemben volt, stb. azóta nem járok el, csak kb. 2 naponta kicsit sétálni. totál lerobbantam.
a nővérem vezetett még a kórházba menet is, mert proramcsászár volt, vagyis nem voltak fájásai, a férje meg nem tud vezetni...
Huhh kedves első,mintha magamat olvasnám. 3 éve én is elkezdtem 8 hetesen,de állandóan bőgtem,kiakasztott az oktató stb. Most nyugodtabb terhességem van,egyenlőre szárnyalok a boldogságtól.
Most vettem rá magam,hogy jogsizzak,de ezúttal szeretném tényleg végigcsinálni. De hogy fogok a kormányhoz férni?
Szülés előtti napon is egyedül mentem nst-re kocsival (meg előtte is szinte mindenhova), szóval nekem nem okozott gondot. Úgyis érezni fogod, hogy meddig bírod.
Egyébként ha normális az oktató, akkor marha hamar le lehet zavarni. Én anno majdnem október közepén kezdtem a rutint, november végén pedig már vizsgáztam forgalomból, annyira gyorsan haladtunk.
36 hetesen volt az első forgalmi vizsgám, amin persze meghúztak, aztán 38. hetesen a második. Velem is kivételeztek, hogy beleférjek, a kilóméterekkel, meg a bukott vizsgám után betettek 2 hét mulvára ilyen lukba, hogy tudjak még egyszer vizsgázni. Én jól bírtam amúgy, szülés előtti napokban már vezettem itt a kertvárosban a férjemmel, gyakoroltunk kicsit a friss jogsival a kezemben.
A kresz engem jobban megviselt, a sok ülés, azt hiszem 8*4 óra volt, esténként, 8 napig, ami amúgy is 8 óra ülő irodai munka után baromi fárasztó volt. Maga a vezetés már nem okozott gondot, persze stresszelt hogy mi lesz ha nem sikerül, de azért bíztam magamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!