Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ötödik lánynevet keresek?

Ötödik lánynevet keresek?

Figyelt kérdés

Olyan kellene amelyik "beleillik" a sorba:

Véda, Réka, Zselyke, Csenge

2016. febr. 28. 19:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
58%

Bocs hogy offolok, már válaszoltam a kérdésre is, de magyarázza már el nekem az, aki lepontozott engem, meg a másik válaszolót, aki még a Lénát írta, hogy miért kevésbé hasznos ez a 2 válasz, mint az összes többi? Azért kell negatívot nyomni, mert neked személy szerint nem tetszik a Léna név? Elárulok egy nagy titkot, az itteni zöld meg piros kezecske nem tetszésnyilvánításra van kitalálva, hanem hasznosság mérésére.

Ne haragudjatok, hogy ezt leírtam, nem is tettem volna, ha nem csak ez a 2 válasz lett volna lepontozva. Ráadásul még csak nem is tetszik különösebben ez a név, egyik lányomnak sem ez a neve, egyszerűen csak a magánhangzók összecsengése miatt javasoltam. Csak nem értem hogy lehet valaki ilyen intoleráns...

Bocs, hogy offoltam, de ez kikívánkozott.

2016. febr. 29. 22:09
 22/25 A kérdező kommentje:
Hidd el hogy én senkit sem pontoztam le. Amúgy teljesen igazad van!!
2016. márc. 1. 07:47
 23/25 anonim ***** válasza:
Eddig tetszik valamelyik? :)
2016. márc. 1. 10:07
 24/25 A kérdező kommentje:
Boróka és a Léna de ezek a férjemnek nem tetszenek. 😏
2016. márc. 2. 07:46
 25/25 anonim ***** válasza:
Léda, Villő, Luca
2016. márc. 2. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!