Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Dr. Szathmáry György Nőgyógyás...

Dr. Szathmáry György Nőgyógyászról mi a véleményetek kismamák?

Figyelt kérdés
Csepeli SZTK
2010. márc. 31. 17:13
 1/5 A kérdező kommentje:
Még nagyon a terhességem elején vagyok,most mennék hozzá elöször.Tudom hogy nem vállal szülést nem is baj:)Lesz majd szülésznőm a délpestibe ha eljön az ideje.Arra vagyok kíváncsi milyen orvos,hogy viselkedik a kismamákkal,inkább UH párti e.És ha már délpesti,ki a legjobb legkedvesebb szülésznő ott?
2010. márc. 31. 17:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon jó tapasztalatom van a Doktor Úrral kapcsolatban.

Maximálisan meg voltam vele elégedve. Figyelmes, mindenféle plusz vizsgálatokra is többször elküldött, pl.: toxoplazma.

Vizsgálata nem fájt sosem.

Aggódtam a terhességem alatt, mert sokat keményedtem, sokat bíztatott, vigasztalt, együtt számoltuk a heteket.

Én ajánlani tudom csak.

Szülésznő: egy szülésznőt ismertem meg, Fülöp Éva, türelmes, megbízható, kedves. Nem pénzéhes.

2010. márc. 31. 18:05
 3/5 anonim ***** válasza:

én hozzá jártam,csak az sztk-ba.tudom neked jó szívvel ajánlani.ritkán volt,hogy szétszórt volt,de általában akkor,mikor egész nap rendelt.az elején nekem voltak gondok,sokat mentem hozzá,mert megijedtem.soha nem beszélt velem csúnyán,válaszolt minden kérdésemre és az elején mindig csinált uh-t.szóval csak ajánlani tudom!

a dél-pestiben szültem,én Praudáné Manyit tudnám ajánlani,mert nagyon türelmes,figyelmes és ő sem pénzéhes.szülés előtt én már bent feküdtem egy héttel,ő lejött hozzám,szülés előtti este is jött megnyugtatni.szülés után is megkeresett még az őrzőben,aztán az osztályon is.

2010. márc. 31. 19:57
 4/5 A kérdező kommentje:
:)Köszönöm:)
2010. ápr. 1. 14:03
 5/5 niki100 ***** válasza:

Sziasztok.

Én holnap megyek a Dr.Úrhoz. A xi kerületbe.Nem tudja valaki, hogy most mennyiért van a magánrendelésen a vizsgálat?? illetve uh. ára?

2012. jan. 25. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!