Dr. Szathmáry György Nőgyógyászról mi a véleményetek kismamák?
Nekem nagyon jó tapasztalatom van a Doktor Úrral kapcsolatban.
Maximálisan meg voltam vele elégedve. Figyelmes, mindenféle plusz vizsgálatokra is többször elküldött, pl.: toxoplazma.
Vizsgálata nem fájt sosem.
Aggódtam a terhességem alatt, mert sokat keményedtem, sokat bíztatott, vigasztalt, együtt számoltuk a heteket.
Én ajánlani tudom csak.
Szülésznő: egy szülésznőt ismertem meg, Fülöp Éva, türelmes, megbízható, kedves. Nem pénzéhes.
én hozzá jártam,csak az sztk-ba.tudom neked jó szívvel ajánlani.ritkán volt,hogy szétszórt volt,de általában akkor,mikor egész nap rendelt.az elején nekem voltak gondok,sokat mentem hozzá,mert megijedtem.soha nem beszélt velem csúnyán,válaszolt minden kérdésemre és az elején mindig csinált uh-t.szóval csak ajánlani tudom!
a dél-pestiben szültem,én Praudáné Manyit tudnám ajánlani,mert nagyon türelmes,figyelmes és ő sem pénzéhes.szülés előtt én már bent feküdtem egy héttel,ő lejött hozzám,szülés előtti este is jött megnyugtatni.szülés után is megkeresett még az őrzőben,aztán az osztályon is.
Sziasztok.
Én holnap megyek a Dr.Úrhoz. A xi kerületbe.Nem tudja valaki, hogy most mennyiért van a magánrendelésen a vizsgálat?? illetve uh. ára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!