Nem téma,sőt én azt hittem nekünk nem jár,nem is foglalkoztam vele,majd kiderült nekünk is jár! :)
Amúgy nekünk is kell szólni időben ki jön-ki nem,nem csak az egyházi oviban!!!!
2016. febr. 23. 05:43
12/20 anonim válasza:
Nálunk a csoportban kb. 5 gyerek, köztük az én fiam is, nem jogosult rá. Én ezért hálás vagyok a sorsnak, mármint,hogy van annyit fizunk, hogy tényleg nem szorulunk rá, viszont több anyuka sem, és mégis kapják. Apuka vállalkozó, minimálbéres bejelentés stb., közben viszi haza a több százezres fizut. Nekem a pofámról lesülne a bőr, ha ennyit keresnék és egy ilyet "piti" 6-7 ezer forintos összeg miatt hazudnék.
2016. febr. 23. 06:06
13/20 anonim válasza:
Itt nálunk többször foglalkoztak a témával,nem csak az oviban "jelenség",hanem az iskolában is.A 16 fős osztályból 3 gyermek szülője fizet (teljes összeg,napi 570 Ft),a többiek egyáltalán nem.Ennyi.Lenyeljük a békát és igen bosszant,mert ha tovább fűzöm a gondolataimat,súlyosabb problémákra mutat rá.
2016. febr. 23. 09:32
14/20 anonim válasza:
Nálunk a suliban tavaly csak mi fizettünk, holott nekünk is három gyerekünk van, éppen csak túlléptük a határt... Közben kamionos apuka egy szem lánya, akinek csak külföldről vannak ruhái, ingyen evett. Szóval vannak felháborító dolgok.
2016. febr. 23. 11:24
15/20 anonim válasza:
Nem érdekel, hogy ki, hogy trükközik vagy sem. Nem csámcsogok senkin és nem ítélkezem. :)
2016. febr. 23. 16:46
16/20 anonim válasza:
Szerencsés ember vagy,hogy nem érdekel mire megy el az adód, amiért dolgozol!
2016. febr. 24. 05:57
17/20 anonim válasza:
Hù na már a gyerekétkeztetés is gond,de hogy luxusbörtönök vannak hogy a kávészìnűek tőbb segélyt kapnak mint az átlag fizetés az nem probléma..aki jogosult rá vegye igénybe és kész akinek ez fáj hogy a másik igénybe veszi azt csak sajnálni tudom...
2016. febr. 24. 06:02
18/20 anonim válasza:
16.! Mert azzal előrébb lennék, ha hergelném magam a dolgon? Ráadásul én még fizetem az ebédet is. Csak tudod ezen kívül száz másik dologgal kell foglalkozom egy nap és nagyon nem érek rá más dolgával foglakozni. :) az kinek jó? Viszont az én adómból eszik lehet a te vagy itteni, más hozzászóló gyereke! :)
De engem ez sem zavar.
Név és arc nélkül annyira könnyen köpködtök mást! Hihetetlen! Nyomj még egy piros pacsit ;)
2016. febr. 24. 07:43
19/20 anonim válasza:
Engem is zavarnak a trukkozok. Gyűlölöm a csaló hazug embereket. Elválnak a penz miatt es hasonlok. Közben mas, aki alig kap picivel több penzt, fizet helyettuk is. De cigire van pénz.
2016. febr. 24. 07:51
20/20 anonim válasza:
Az én gyerekem leginkább az én és a férjem "adójából" eszik szerencsére, mivel bevalljuk a keresetünk.
És igen, ahogy zavar sok minden más is az országban, az is zavar,hogy sokan több százezret keresnek, de minimálbér után adóznak és még van pofájuk megigényelni a gyereknek az ingyenétkezést. A tipikus birka felfogás szerint gondolom, hogy "há' ha má' más is lop, én mé' ne"? Nyilván nem rágódom ezen egész nap, mert örülök,hogy mi is keresünk (tisztességesen) 600 ezer forintot és megtehetem,hogy kifizetem a nyamvadt 7 ezres étkezést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!