Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a babakocsiról?

Figyelt kérdés

[link]

4,5 kg a súlya

Van egy nagyon drága babakocsink, ilyen: [link]

De ez a kocsi nagyon nehéz és a 15 hónapos fiamnak szeretnék nyárra venni egy nagyon egyszerű babakocsit, amivel csak a játszótérre vagy közértbe mennénk.

A választott babakocsi 15.000 Ft-többet nem szeretnék rá nagyon költeni, télen a nagy kocsit szeretném használni, mert nagyon jó.

Mi a véleményetek?

Valaki, akinek esetleg ilyen kocsija van?

Köszi a válaszokat

2010. márc. 31. 12:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Jol néz ki,de vigyazni kell,mert minél könnyebb anàl nagyobb a veszélye hogy hamar tönkremegy.Nem ismerem ezt a tiputs,jol néz ki,de jobb ha megnézed személyesen,mielött megvennéd.
2010. márc. 31. 13:10
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia! Ezt a siófokiban nézted? Mert pont készülök én is a lányomnak venni, ennek 15e forint az ára? Itt a baby centerben többféle van? Ne haragudj hogy kérdezek csak ugyanebben a cipőben járok én is.

Egyébként csak annyit tudok hogy pierre cardint nem érdemes venni mert sok a baj a kerekivel, de a top rider-ekről nem hallottam rosszat.

2010. márc. 31. 13:16
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem, Csepelen. Csak ezen az oldalon több info van, mint a csepelin.

[link]

A drága kocsit tőlük vettem, kedvesek, postán küldték ki. Az a kocsi nagyon jó - télre, mivel iszonyat nehéz. Bkv-ra felcipelni lehetetlenség egyedül.

Semmi infóm a Top Rider-ről sajnos.

2010. márc. 31. 13:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja jó, azért köszi :)
2010. márc. 31. 13:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Na nekünk ilyenünk (is) van, abból a szempontból jó hogy könnyen összecsukható és fel lehet akasztani vállra.

Az én fiam pehelysúlyú 16 hósan érte el a 10 kilót, tehát ebből láttam hogy később se lesz dagi.

A szomszéd kisfiú 2 éves és 15 kiló, na őalatta ez a kocsi már nem bírja a terhelést, hasonlójuk volt de eldeformálódott a gyerek alatt.

A tereptől is függ hogy milyenen használod, betonos, városi járdákra, utakra szerintem megteszi, de terepen egy borzalom menni vele, csak úgy pattog benne a gyerkőc...

2010. márc. 31. 13:30
 6/8 A kérdező kommentje:

Az én fiam most lett 10 kg, 15 hónapos. Igen, csak betonútra venném, hogy a közértig, játszótérig ne kelljen cipelnem a fiamat.

A másik kocsink tökéletes hosszabb sétákra.

Köszönöm az eddigi válaszokat.

2010. márc. 31. 13:36
 7/8 anonim ***** válasza:
13.30as vagyok:) Akkor jó lesz nektek is ez a kocsi:)
2010. márc. 31. 14:22
 8/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok!!!!

Végülis ezt a babakocsit vettük meg:

[link]

2010. ápr. 2. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!