Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a babakocsiról?

Figyelt kérdés

[link]

Olyan babakocsit keresek,amely könnyű !!!,(fel kell cipelnem az elsőre,lift nincs)Alacsony vagyok,így állítható tolókaros kellene. (mózes+sport+hordozó összeállításba)

2010. márc. 31. 11:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó választás,kivéve a sportrészt,mert ha döntöd a háttámlát, emelkedik a lábtartó is,igy ha fekvőbe van a kocsi, a baba lába égnek áll.

Egyébként nekem tetszenek az ilyen multifunkis click clack rendszerek

2010. márc. 31. 11:25
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Én a helyedben elgondolkoznék azon, hogy veszek egy sima mélykocsit és később egy könnyű sport kocsit. Én tuti nem tudnám felvinni ezt a babakocsit az elsőre egy 10 kg-os gyerekkel. Fogás sincs úgy rajta, meg nem is könnyű. De ha mindenképpen egy ilyen babakocsit keresel, akkor ez jó lehet de csak akkor ha nyúlánk lesz a babád. Nekünk is ilyen volt (nálunk van lift), de a télen már 1 évesen nem fért bele rendesen a sport részbe overálostól, mivel a kagylóülésbe besüppedt és meg sem tudott mozdulni csak sírt, hogy vegyem ki. Szóval nekem vennem kellett egy külön sport babakocsit sok tízezerért még mellé. :-(
2010. márc. 31. 11:36
 3/10 Vilcsianyuja ***** válasza:
82%
Én drágállom. Biztos sok mindent tud az áráért, de ennyi pénzért már lehetne pumpálható kereke, legalább hátul.
2010. márc. 31. 12:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Bocs, de a pumpálható kerék nem előny. Szerintem nagyon jó választás. Nekem chicco trio for me van, az is nagyon könnyű, és nagyon szeretjük a kislányommal.
2010. márc. 31. 12:22
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekünk hasonló van (Cam Combi Baby), én is az elsőre cipelem, és bírom. Amíg a mózest használtuk, addig külön vittem le a kocsi vázát és a mózest, lent meg összeraktam. Most már a sportrészt használjuk, abba fent belekötöm a babát, és leviszem egybe. Van rajta fogás, még jobb is egyedül levinni, mint ketten. A hordozót is rá szoktuk tenni a vázra, kirándulásoknál nagyon praktikus ez a travel system...

2010. márc. 31. 12:28
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia

nekünk ilyenünk van, csak kék színű. Én meg vagyok vele elégedve, a mózese jó nagy, kényelmesen aludt benne a kisfiam, a sport részénél valóban emelkedik a lábtartó, ha vízszintesbe teszed, de olyan hosszú, hogy 16 hónapos a fiam, és még a közelébe sincs a lába fekve, pedig 85 cm a drágám.

moshatók a huzatok, kivéve a sportrészhez tartozó árnyékoló huzata nem (na ez, mint negatívum, mert így elég nehéz pucolni)

nagyon strapabíró, mi agyon nyüstöltük és semmi baja, szerintem kiszolgálja a tesót is.

könnyű szét és összerakni, viszont így is sok helyet foglal, én pont most veszek sportkocsit, mert ha ezt beteszem a csomagtartóba, semmi más nem fér be.

összeségében én nagyon szeretem.

2010. márc. 31. 12:53
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszaitokat! Emeletre felcipelni "darabokban" gondoltam... külön a mózes,külön a váz. :-)
2010. ápr. 2. 06:21
 8/10 anonim ***** válasza:

szia!Én is pont ilyen babakocsit keresek, ami több részes, és könnyű.

Mi valószínű ennél maradunk, vagyis eddig ez a legjobb:

[link]

Összefutottam egy hölggyel az auchanban, neki ilyen volt, nagyon jól nézett ki, megkérdeztem szereti-e meg hogy könnyű-e, azt mondta ő a 4.re cipeli fel, és nagyon meg van vele elégedve, nem nehéz, nagyon szereti.

A férjemnek megmutattam, ő meg mondta, hogy az egyik ismerősének is ilyen van és náluk 3 gyereket bírt ki, szóval strapabíró is.

És az ára is szimpatikusabb.De persze ti tudjátok, csak szerintem nézd meg ezt is, ha még nem tetted.

2010. ápr. 3. 08:31
 9/10 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Megkérdezhetem hogy birt ki 3 gyereket,mikor ezt a babakocsik kb 2,5 éve forgalmazzák???

2010. ápr. 3. 12:19
 10/10 anonim ***** válasza:

Te vagy az importőr???:)

Nem tudom mióta van bent Magyarországon, azt sem hogy ők honnan vették, de strapabíró az biztos.

Nem akarlak félrevezetni kérdező, csak leírtam amit tudok, és ami alapján mi is ezt választottuk.

ja én voltam a pierre cardin-os válaszoló:)

2010. ápr. 4. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!