Lorelli utazóágy vélemény?
Figyelt kérdés
Venni szeretnénk utazóágyat és a lorelli márka árban jónak tűnik, de kíváncsi vagyok olyanok véleményére, akinek van vagy volt ilyen. Ugyanebből a márkából babakocsit vettünk, de annak a minősége gyalázatos.2016. febr. 18. 22:44
1/4 anonim válasza:
Az én fejben a babakocsi, ès etetőszék után meg se fordul többé lorellit venni...
2/4 anonim válasza:
Nekünk lorelli utazóágyunk és etetőszékünk van és mindkettő ellátja a funkcióját. Mondjuk az ágy kinyitása és összecsukása lehetne kicsit egyszerűbb is, de szerencsére nem kell gyakran nyitogatni.
3/4 anonim válasza:
Szerintem az a legfontosabb, hogy élőben lásd, összerakva, megtapogathasd. Mi a Brendonban ez alapján választottunk. Szerettünk volna hozzá kis pelenkázós rátehető részt, azt is, hogy le-fel lehessen engedi az alvási szintet, és hogy alatta sátor legyen, hogy a gyerek később abban játszhasson, mintegy járókaként. Ja, és legyen hozzá több tárolózseb.
Mi utazáshoz használjuk majd és arra, hogy anyuéknál legyen a gyereknek ágya, ha hazamegyünk (kb. 2 hetente tervezzük, 120km-re laknak).
mi végül Touragoo márkájút vettünk.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Úgy gondolom, hogy a leírtak és a mi babakocsink alapján nem lesz lorelli az utazóágy.
2016. febr. 19. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!