Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagy pocakkal és picibabával...

Nagy pocakkal és picibabával nem akarok utazni. Vélemény?

Figyelt kérdés

24. hétnél járok,már nem kényelmes a hosszú autóút.Eddig havonta mentünk szülőkhöz nagyszülőkhöz látogatóba. 250 km-re laknak tőlünk,egyik nap megyünk másnap haza,összesen 7 óra. Voltunk mult hétvégén is,és már nagyon nem az igazo,nyom,fáj. Maximum még egyszer vagyok hajlandó menni,de lehet azt sem.

És szülés után sem akarok menni pár hónapig,császár lesz, és klima sincs a kocsiban,nem tudom hogy fogjuk a kánikulát viselni.

Szülők nagyszülők nem betegesek,van autójuk,de megszokták hogy mi megyünk,ők 5 év alatt kétszer voltak (párom részéről is)

Férjem nélkülem nem fog menni,nem hagy itthon se egyedül se babával.

Ti hogy csináltátok ahol hasonló volt?

2016. febr. 18. 21:09
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ha lesz legalább 2-3 hónapos,én se akarom bezárni,terhesség előtt rengeteget utaztunk, sok hely van ahova gyerekkel együtt akarunk visszamenni.

De nem most,most wellneshétvége se érdekelne ha 30 km-nél távolabb van.

Szülés előtti hetekben egyébként sem volt tervben menni sehova,nem megyek messze a korháztol,dokitól, ő tudja mit hogy,nem divatból lesz császár, nem kockáztatnám meg hogy ha hamarabb beindul a szülés gond legyen,mindkettőnk életébe kerülhet.

2016. febr. 19. 17:52
 12/13 anonim ***** válasza:

nem értem, miért kell leoltani a kérdezőt... van, aki szuper-fitt és hiper-tipptopp volt egész terhesség meg gyermekágy alatt, örüljön neki, csúcs!

de ne hogymár leszóljuk bárkit, akit jobban megvisel a terhesség, több kíméletre, pihenésre szorul.

nem vagyunk egyformák!!

plusz lehet, hogy van még olyan körülmény, amit nem ismerünk: alacsony vagy magas vérnyomás... vérszegénység... csontkopás.... csípőficam.... vészes hányinger.... migrénre hajlam... bármi, ami kényelmetlenné teszi a hosszú autóutat!

kérdező, ha nem akarsz menni, mert nem vágysz a hosszú utazásra, nem menj és kész. nem kell megfelelned senkinek, csináld, ahogy jól érzed magad. :)

az meg teljesen természetes, hogy a férjed nem hagy egyedül otthon a babával! örülj, hogy ilyen gondoskodó! :)

2016. febr. 19. 22:25
 13/13 anonim ***** válasza:
9. válaszol,a 3. vagyok:jól le lettünk pontozva(bár én felpontoztalak).Egyikünk se "szuperanyu",csak másként-talán kicsit életrevalóbban-látjuk a dolgokat....
2016. febr. 19. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!