Milyen most a pécsi Állatkert? Érdemes elmenni?
Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 15:55
1/5 anonim válasza:
Nem!!! A majmok le voltak zárva még tavasszal, mert nem korszerű a helyük. Azóta nem tudom mi lehet ott, gyanítom fejlődés nem történt.
2/5 anonim válasza:
A majmok már majdnem egy éve le vannak zárva. Vagyis az a két csimpánz. Amúgy ettől függetlenül mindenki átlépi a kötelet és bemegy megnézni, senki nem szól érte, csak előírás, hogy amíg nem korszerű a helyük, addig nem lehetnek kiállítva, de ettől még ugyan úgy megnézheted mint eddig. Én már azóta 4-5ször voltam ott, és minden alkalommal megnéztem a csimpánzokat is.
Amúgy pénteken mi is megyünk az állatkertbe, nemrég voltunk, és minden oké, kint vannak az állatok. Szerintem menjetek nyugodtan, nehogy az miatt a két csimpánz miatt ne menjetek, a többi állat mind látogatható, de amúgy a csimpik is :)
3/5 anonim válasza:
Most 50évesek kaptak egy csomó pénzt és mondták, hogy építeni fognak egy új állatkertet.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. ápr. 12. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!