Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tudtok Budapesten olyan...

Tudtok Budapesten olyan ettermet ahol van lehetoseg szoptatasra?

Figyelt kérdés
2016. febr. 12. 11:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50%
Budagyöngye pláza. Ott a Szega,Zodion,L-Loui...azaz az összes étterme.
2016. febr. 12. 11:43
 2/13 anonim ***** válasza:
54%
bocs az offért. Én szoptatás párti vagyok, de azt soha nem tudtam megérteni, hogy ha mondjuk elmegy otthonról egy anyuka a babával 1-2 órára, miért nem lehet előtte megetetni azt a gyereket, vagy miért nem lehet legalább lefejt tejet adni neki cumiban? A szoptatás olyan belső dolog, ami csak az anyára és a babára vonatkozik, senki másra. Egy étterembe meg pláne nem való. Étterembe azért járnak az emberek hogy nyugodt körülmények között megvacsorázzanak és nem azért, hogy végignézzenek egy szoptatást.
2016. febr. 12. 11:56
 3/13 anonim ***** válasza:
40%

Én is bocsi az offért.

Sosem értettem, miért gondolják nyilvánvalóan nem szoptatós anyukák, hogy mindenki képes lefejni tejet. Én részemről ha megszoptattam a babámat, utána a következő szoptatási időre termelődött annyi, hogy jóllakjon, a kettő között hiába nyüstöltem volna a melleimet. Arról nem beszélve, hogy ha van egy szépen szopó gyerekem, majd hülye leszek elrontani a cumisüveggel.

2016. febr. 12. 12:20
 4/13 anonim ***** válasza:
44%

bármelyik étteremben van rá lehetőség: szépen beülsz a sarokba, befordulsz a fal felé, letakarod a gyermeket és a mellet amennyire lehet egy kendővel, és nem zavar senkit ha szoptatsz, mert kulturáltan és diszkréten történik.

Ha az a kérdés, hogy melyik étteremben tudod gond nélkül kicsapni a melledet az asztalra a gyereknek, anélkül hogy az zavarná a tőled 30 centire ülő ebédjét fogyasztó embereket, nem tudom a választ, szerintem ezt egyikben sem kellene megengedni.

A nyilvános szoptatásnak van kulturált módja, egy étteremben, asztalnál megtenni egyáltalán nem az (mellesleg a babám 2 hónapos kora óta megtudom oldani, hogy étkezések között menjünk el, vagy ha nem, akkor üvegből igya meg a tejét...egy éves koráig szoptattam, semmi gond nem volt vele, nem lett tőle cumizavaros stb)

2016. febr. 12. 12:22
 5/13 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem itt a kérdező olyan helyet keres, ahol van konkrét szoptatós szoba. A újbudai Trófeában úgy emlékszem van szoptatási lehetőség a pelusozó helyiségben.

Csatlakozom egyébként ahhoz, aki nem tudott fejni, nekem se ment, hiába volt kizárólag anyatejes a gyerekem. Egy étterembe elmenni kajálni meg utszással, kajára várással együtt nem 1-2 óra.

2016. febr. 12. 12:28
 6/13 A kérdező kommentje:
Azt hiszem csak az utolso ertette meg a kerdesem. Jezusom milyen gyengeelmejuek vannak itt. Nem, nem az asztalra akarom gond nelkul kicsapni a mellem, igen, igen tudom hogy azt barhol megtehetnem, de akkor nem kerdeznem. Es valoban utazassal, varakozassal nyugodt korulmenyek kozott, nem 1-2 ora egy ebed vagy vacsora... Pfff. Koszonom annak aki normalisan valaszolt.
2016. febr. 12. 12:42
 7/13 anonim ***** válasza:
34%
köszönd a hozzáállásunkat a mekit elözönlő szoptató ősanyáknak...én már akkor mondtam, hogy a kis akciójuk szépen lejáratja a nyilvános szoptatás fogalmát...sajnos így is lett...nem véletlen hogy azóta sokan viszolyognak az étteremben szoptató anyáktól...egész addig senkinek fel sem tűnt volna a dolog...így meg jól elérték hogy undorodjon az ember a dolgoktól...
2016. febr. 12. 12:44
 8/13 anonim ***** válasza:
10%
egy ilyen pici baba még rengeteget sír, egyáltalán nem biztos, hogy neki komfortos hely egy étterem. mit csinálsz vele kérdező, ha rázendít? Szerinted nem fognak háborogni az emberek?
2016. febr. 12. 13:23
 9/13 anonim ***** válasza:
63%
Nem értem, hogy miért nem lehet a leírásban kifejteni, hogy pontosan mire gondol az a személy, aki felteszi a kérdést. Aztán pedig meg vannak lepődve, hogy kapják a negatív kommenteket, meg lehülyézik azokat, akik nem a kérdésre válaszoltak. Nem vagyunk gondolatolvasók, talán használni kellene a kis eszüket és előre leírni, hogy ne legyen félreértés!!
2016. febr. 12. 14:10
 10/13 anonim ***** válasza:
52%
Hát szerintem egyértelmű volt a kérdés, a szoptatási lehetőség nyilván erre a tevékenységre kialakított infrastruktúra, nyilván ha a sarokba akarna kendő alatt szoptatni akkor nem kérdezné.
2016. febr. 12. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!