Tudtok Budapesten olyan ettermet ahol van lehetoseg szoptatasra?
Én is bocsi az offért.
Sosem értettem, miért gondolják nyilvánvalóan nem szoptatós anyukák, hogy mindenki képes lefejni tejet. Én részemről ha megszoptattam a babámat, utána a következő szoptatási időre termelődött annyi, hogy jóllakjon, a kettő között hiába nyüstöltem volna a melleimet. Arról nem beszélve, hogy ha van egy szépen szopó gyerekem, majd hülye leszek elrontani a cumisüveggel.
bármelyik étteremben van rá lehetőség: szépen beülsz a sarokba, befordulsz a fal felé, letakarod a gyermeket és a mellet amennyire lehet egy kendővel, és nem zavar senkit ha szoptatsz, mert kulturáltan és diszkréten történik.
Ha az a kérdés, hogy melyik étteremben tudod gond nélkül kicsapni a melledet az asztalra a gyereknek, anélkül hogy az zavarná a tőled 30 centire ülő ebédjét fogyasztó embereket, nem tudom a választ, szerintem ezt egyikben sem kellene megengedni.
A nyilvános szoptatásnak van kulturált módja, egy étteremben, asztalnál megtenni egyáltalán nem az (mellesleg a babám 2 hónapos kora óta megtudom oldani, hogy étkezések között menjünk el, vagy ha nem, akkor üvegből igya meg a tejét...egy éves koráig szoptattam, semmi gond nem volt vele, nem lett tőle cumizavaros stb)
Szerintem itt a kérdező olyan helyet keres, ahol van konkrét szoptatós szoba. A újbudai Trófeában úgy emlékszem van szoptatási lehetőség a pelusozó helyiségben.
Csatlakozom egyébként ahhoz, aki nem tudott fejni, nekem se ment, hiába volt kizárólag anyatejes a gyerekem. Egy étterembe elmenni kajálni meg utszással, kajára várással együtt nem 1-2 óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!