Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tudom sok ilyen kérdés van,...

Tudom sok ilyen kérdés van, de mi a véleményetek erről a babakocsiról?

Figyelt kérdés

Élőben elég jónak tűnik....ondjuk az ára kicsit húzós.Van esetleg valakinek ilyen?

[link]

2010. márc. 30. 13:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szia!14.19-es vagyok!Igen a Coletto az lengyel!nem túl régen lehet kapni Coletto kocsikat itthon!Vagyis amik régebben voltak ,nem voltak multifunkciósak!Mi néztük még a Peg perego gt3-at,meg a Chicco Triot és a Jane Slalom Pro-t is!De azok mire mindent megveszel hozzá,úgy értem ,hogy hordozó,mózes,esővédő,táska stb.akkor már 200 ezer körül mozognak!Így amit vettünk az Austin A3,mindennel együtt volt 110 ezer!És ,mint írtam is én nagyon imádom!Könnyű kezelni,egy mozdulattal összecsukható,befér a pici kocsinkba,egyszóval minden szempontból kiváló!És nagyon masszív erős kocsi!És ha a mózes van rajta akkor össz.12.8 kiló!Szóval nagyon könnyű!!!
2010. márc. 30. 14:58
 12/15 anonim ***** válasza:
Ajánlom neked ezt a kocsit. Nekem ilyenem van, imádom. Szuper könnyű (kategóriájában), de kellően masszív. 3 funkciós.
2010. márc. 30. 15:12
 13/15 anonim ***** válasza:

Bocsi utolsó vagyok, miért nem rakta ki a linket?

No még egyszer:

[link]

2010. márc. 30. 15:59
 14/15 A kérdező kommentje:
köszi,megnézem ezt is!úgyis el akartam menni a baba szafariba:)
2010. márc. 30. 17:43
 15/15 A kérdező kommentje:
kedves utolsó.Akkor gondolod annyira masszív ez a babakocsi, hogy több gyereket is "kibír"?nem kell lecserélni?
2010. márc. 30. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!