Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tudom sok ilyen kérdés van,...

Tudom sok ilyen kérdés van, de mi a véleményetek erről a babakocsiról?

Figyelt kérdés

Élőben elég jónak tűnik....ondjuk az ára kicsit húzós.Van esetleg valakinek ilyen?

[link]

2010. márc. 30. 13:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szép, de én nem vennék ennyiért babakocsit. Persze a Te dolgod, ha megteheted. Olcsóbbak is tudják ugyanazt. Nekünk Bergon van és nagyon szeretjük. Nem tudom, milyen környéken laktok, hol, hogyan akarsz majd vele utazni.
2010. márc. 30. 13:57
 2/15 A kérdező kommentje:

Az az igazság, hogy a másodikon lakunk és nincs lift...ebben meg az tetszik, hogy könyen kivehető a hordozó, mózes, a váz meg könnyen összecsukható.

De szívesen megnézném a tied, tudsz küldeni linket?Vagy ha beírom hogy bergon, akkor kiadja?Ti mennyiért vettétek ha szabad megkérdezni?

2010. márc. 30. 14:04
 3/15 anonim ***** válasza:

Ahhoz képest amit tud a kocsi, nagyon drága.

Nekünk ilyen van, a feléért.

[link]

2010. márc. 30. 14:10
 4/15 A kérdező kommentje:

meg azt mondták a boltban, hogy ez a legkönnyebb...ez fontos szempont nekem.E mellett ha jó, akkor majd a kistesóknak is jó lesz, szóval megéri a befektetést.

Kíváncsi vagyok mások véleményére is:)

2010. márc. 30. 14:10
 5/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát én ennyiért, ezt tuti nem venném meg.

Én is drága babakocsit vettem, de nem bántam meg.

Ha ennyit szeretnél rászánni, én akkor a helyedben ezek közül válogatnék:

Ez tuti jó, rossz terepre:

[link]

Ez praktikus, mert esernyő alakúra összezárható és minden van hozzá:

[link]

Nekem tetszenek a 3 kerekűek és ehhez is van mózeskosár:

[link]

Itt az egyik babaát, ebben szokták tologatni, mindig megbámulom, gyönyörű:

[link]

De egyébként szerintem most nézegesd meg a Brendon honlapján, mert nagyon szépek vannak és most akciósak is :)

Minden jót!

2010. márc. 30. 14:11
 6/15 anonim ***** válasza:

Szia!Én nagyon ajánlom Neked ezt a kocsit!Valóban nagyon könnyű és szuper!Mi is nézegettük!!!A végén egy másikat vettünk meg kizárólag ,mert annak nagyobb a kereke!!!És nekem vegyes terepre kell!A mienk is Coletto!Nagyon kicsire összecsukható!És egy percig nem bántam meg,hogy ILYEN DRÁGÁT VETTEM!!!!Lengyel babakocsik és nagyon megbízhatók!!!

[link]

Végül is mi ilyet vettünk!!!Hidd el nem fogod megbánni!

2010. márc. 30. 14:19
 7/15 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen az eddigi válaszokat és linkeket!Persze még körülnézünk, és van amelyik tetszik a linkek közül.

Jöhetnek még vélemények:)

2010. márc. 30. 14:23
 8/15 A kérdező kommentje:
köszi kedves utolsó:)Mi is úgy vagyunk vele, hogy ha minden szempontnak megfelel, akkor megvennénk, mert tényleg nem csak egy gyereket tervezünk:)A többinek is jó lesz:)Amúgy a matteo is lengyel?
2010. márc. 30. 14:25
 9/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem venném meg ennyiért :-(

A könnyű vázszerkezete, járdára fel,le döntéskor meghajlik (tipushiba)

nem pattan bele a feltét rendesen és lötyög rajta:-(

egy nevenincs(elnézést) babakocsi és elég sokat elkérnek érte.

Ennyiért nagyon sok sokkal jobb babakocsit tudnál venni,peg peregot, Quinnyt maxi cosit, abc design-et,amiket ha már nem használtok el is fogsz tudni viszonylag jó áron adni két gyerkőc után.

Az egyik licitálós oldalon a baba-mamában meg lehet nézni a leggyakoribb kereséseket

ezek:

a quinny, maxi cosi és a römer.

2010. márc. 30. 14:34
 10/15 anonim ***** válasza:
A bergonból nagyon sokféle van, érdemes mindig üzletbe bemenni, nézegetni, tolni, kanyarodni vele... linket nem tudok küldeni, de milliót láthatsz az utcán. Ha emelgetni akarod, arra nem ajánlom, mert nehéz. De pont ezért nagyon stabil. Amúgy 45-ért vettük, mindent tud.
2010. márc. 30. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!