Meddig hasznaltatok a jatszoszonyeget?
hát mint játszószőnyeg az én lányom szinte nem használta....talán 4-6 hónapos kora közt, de ott kellett vele ülni... a pihenőszékben a szőnyegen, az ágyon, még a babakocsiban becsatolva is - mindenhol el volt egyedül. Csak pont a játszószőnyegen nem :)
úgyhogy mi gyorsan levettük a hidakat és most a kisházát béleltük ki vele..:)) mert eladni még nem akarom hátha a tesónál nagyobb sikert arat.
viszont az unokatesói nagyon szerették...ők szerintem kb. 4-7 hós koruk között egész nap alatta voltak és imdádták...igaz nekik az anyjuk olyan hogy egész nap mellettük ült...lehet hogy egyedül ők se lettek volna el benne.
semeddig. ez volt talán az egyetlen olyan játék, amit méreg drágán, újonnan vettem meg, és a gyerek kb addig volt csak rajta, amíg mást sem tudott csinálni, csak hanyatt feküdni.
egyáltalán nem érdekelte.
mikor már forog, akkor bizony arrébb is áll ;)
nem fog a kedvedért azon az 1 m2-en maradni :)
Mi ajándékba kaptunk egyet, kb. 3-4 hónapig használtuk, utána habtapira váltottunk, szerintem ez sokkal praktikusabb, mert hosszabb távon is használható. Igaz, erről nem lógnak le mindenféle játékok, de ez a lányomat pl a játszószőnyegen sem kötötte le túl sokáig. Mondjuk ő inkább hason szeretett létezni a kezdetektől fogva...:)
Egyébként a játszószőnyeg nálunk most éli második virágkorát, mert a 2,5 évesem jelenleg a játékbabáit fekteti rá, miközben babázik.
ja, még annyit, hogy a fiam egyedul volt rajta. én meg kozbe foztem, porszivoztam..tettem a dolgom. nagyon jol lekototte.
nekunk ilyen volt- [link]
pl. a habtapival (vagy hogyan nevezik itt sokan, azt semmire sem értékeli, értékelte. szétszedte, kinyomta belole a formákat majd odébb állt. és inkább ment a villogo, éneklo csodház, amit lehet nyomkodni, huzgálni, kulonbozo állathangokat ad ki stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!